Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Αμανατίδης: «Δεν είναι από τα φαβορί για απευθείας άνοδο ο Ηρακλής»

Ο προπονητής της Νίκη Βόλου, Περικλής Αμανατίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, το αν μπορεί να πρωταγωνιστήσει φέτος ο Ηρακλής και τη Νίκη Βόλου.

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Ηρακλή:

«Έγινε ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, η ομάδα μας προσπάθησε μέχρι το τέλος παίζοντας από την αρχή με τον ίδιο τρόπο έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Αντιμετωπίσαμε μια μαχητική ομάδα αλλά στο τέλος δικαιωθήκαμε. Δεν απειληθήκαμε από τον Ηρακλή, αυτό μπορεί να ήταν και μια στρατηγική. Είχε όμως ένα πλάνο ο Ηρακλής και περίμενε τους κενούς διαδρόμους από εμάς. Έκανε μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο αλλά νομίζω γενικά ότι δεν απειληθήκαμε. Η Νίκη Βόλου είχε από την αρχή ως το τέλος τον πρώτο λόγο».

Για το πλάνο που είχε χθες ο Ηρακλής:

«Δεν ξέρω τι πλάνο είχανε, προφανώς είχαν ένα πλάνο νίκης αυτό όμως πολλές φορές δεν σε αφήνει ο αντίπαλος να το κάνεις. Οι παίκτες μας χθες ήταν καλύτεροι, ο Ηρακλής ήταν μαχητικός αλλά μέχρι εκεί, δεν έκανε τίποτα για να πάρει το παιχνίδι και το εκμεταλλεύτηκε αυτό η ομάδα μας και στο τέλος δικαιώθηκε. Το παιχνίδι θα μπορούσε να έρθει και ισόπαλο και τότε σίγουρα θα μιλούσε για ένα θετικό αποτέλεσμα ο Ηρακλής και θα μέναμε εμείς με μια πίκρα».

Για το αν μπορεί να πρωταγωνιστήσει φέτος ο Ηρακλής:

«Είναι μια καινούρια ομάδα ο Ηρακλής, θα είναι σίγουρα ανταγωνιστικός και αν μπορέσει να πρωταγωνιστήσει θα είναι σίγουρα πετυχημένη η πορεία του. Εννοούμε ότι θα πρωταγωνιστήσει καταλαμβάνοντας μια από τις τρείς πρώτες θέσεις τότε πράγματι ο πήχης έχει θα έχει μπει πολύ ψηλά, αν εννοούνε ότι θα πρωταγωνιστήσει κάνοντας μια ανταγωνιστική ομάδα τότε θα τα καταφέρουνε. Χρειάζεται κάποιο χρόνο, είναι καινούρια ομάδα, έγινε μια μεταγραφική ενίσχυση την τελευταία βδομάδα και σίγουρα χρειάζεται χρόνος. Δεν μπορούν αμέσως να φανούνε τα αποτελέσματα».

Για τη Νίκη Βόλου:

«Η ομάδα μας είναι μια νεοφώτιστη ομάδα και έχουμε βάλει ως στόχο να είμαστε ανταγωνιστικοί και σίγουρα θα τα καταφέρουμε. Αν καταφέρουμε να τερματίσουμε στις πρώτες εφτά θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ τότε θα είναι για εμάς μια επιτυχία, αυτός είναι ο στόχος μας και εκεί έχουμε βάλει τον πήχη».

Για το αν υπάρχουν ομάδες φαβορί:

«Υπάρχουν ομάδες φαβορί και έχουν ξεκινήσει καλά. Αναφέρομαι στον Εργοτέλη, την Καλλονή ομάδες που θα είναι σίγουρα στις εφτά πρώτες θέσεις. Είμαι σίγουρος ότι το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο και καμία ομάδα αν δεν είναι σε καλή ημέρα δεν θα κερδίζει. Γίνετε ένα ξεκίνημα που είναι ίσος το καλύτερο της Φούτμπολ Λιγκ».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: