Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Όουεν: «Έπεφτα κι εγώ…»

Όουεν: «Έπεφτα κι εγώ…»
Ειλικρινής για τις στιγμές που… κορόιδεψε τους διαιτητές και κέρδισε πέναλτι, τα οποία θα μπορούσαν να μην έχουν δοθεί ποτέ, ήταν ο Μάικλ Όουεν. Όπως παραδέχθηκε, υπήρξαν παιχνίδια που έπεφτε στην περιοχή, ενώ μπορούσε να έχει μείνει όρθιος και να συνεχίσει την προσπάθεια μετά το μαρκάρισμα του αμυντικού.

Ο Λουίς Σουάρεζ έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής έπειτα από τις… «βουτιές» στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Στόουκ την περασμένη Κυριακή. Ο Ουρουγουανός επιθετικός των «κόκκινων», βλέπει πλέον όλους τους διαιτητές να είναι προκατειλημμένοι εναντίον του και να δίνουν δύσκολα πέναλτι και φάουλ όταν πέφτει από μαρκάρισμα του αντιπάλου.

Ο Μάικλ Όουεν τοποθετήθηκε επί του θέματος και παραδέχθηκε ότι ο Σουάρεζ δεν είναι ο μοναδικός που έχει προσπαθήσει να πάρει πέναλτι, αν και το έχει κάνει με τρόπο που γίνεται φανερό ότι η πτώση του είναι επιτηδευμένη.

«Το 75% των ποδοσφαιριστών που μαρκάρονται από αντίπαλο αμυντικό και έχουν… την ευκαιρία να πέσουν και να πάρουν πέναλτι, έχουν πέσει. Έχουν υπάρξει στιγμές στις οποίες κι εγώ το έχω κάνει. Ενώ θα μπορούσα να μείνω όρθιος και να συνεχίσω την προσπάθειά μου, έπεσα για να πάρω το πέναλτι. Όπως έκανα και με την Αγγλία, στο παιχνίδι με την Αργεντινή, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998. Απλά, όσοι το κάνουν, σκέφτονται πως αφού υπάρχει επαφή, δεν πειράζει να πέσω. Θα είναι δικαιολογημένη πτώση και πέναλτι» είπε ο έμπειρος φορ της Στόουκ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: