Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ντελ Πιέρο: «Δεν θα πήγαινα στη Λίβερπουλ λόγω του Χέιζελ»

Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον τελικό του Χέιζελ το 1985 έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφαση που πήρε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο σχετικά με το ποία θα είναι η ομάδα που θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Με δηλώσεις του τόνισε πως δε θα φορούσε πότε τη φανέλα της Λίβερπουλ λόγω των τραγικών συμβάντων εκείνης της βραδιάς.

Το διαζύγιο του Ντελ Πιερο με τη Γιουβέντους έπειτα από 19 χρόνια προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, όπως και του Ολυμπιακού, όμως ο Ιταλός στράικερ αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία.
Σύμφωνα με τον ίδιο δεν τον απασχόλησε ιδιαίτερα το οικονομικό, και έχοντας κερδίσει τα πάντα με τη Γηραιά Κυρία δεν ήθελε να συνεχίσει σε ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ. Τέλος υπογράμμισε πως το τραγικό συμβάν εκείνης της βραδιάς τον επηρέασε στην απόφαση του να μην συνεχίσει την καριέρα του στους «κόκκινους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνή επιθετικού :

«Δεν με απασχολεί τι λέει ο κόσμος, είχα πολλές επιλογές μπροστά μου αλλά δεν κυνηγούσα την καλύτερη οικονομική προσφορά. Έχω κατακτήσει τα πάντα, δεν ένιωθα την ανάγκη να ξαναπαίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε ο Ντελ Πιέρο.

Για το ενδιαφέρον που έδειξε η Λίβερπουλ για να τον αποκτήσει τόνισε:

«Οι διαπραγματεύσεις με τη Σίδνεϋ βρίσκονταν ήδη σε προχωρημένο επίπεδο, αλλά εκτός αυτού, σκέφτηκα και το τι είχε συμβεί στο Χέιζελ. Μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν φτιάξει τις σχέσεις τους, όμως για πολύ κόσμο εκείνη η τραγωδία αποτελεί μια ανεξίτηλη ανάμνηση».








πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: