Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ο καλύτερος από όσους είχαν μείνει...!!

Το σήριαλ τελείωσε, η καθυστέρηση ήταν μεγάλη αλλά όπως πάντα θα μετρήσει το αποτέλεσμα. Τελικά Λίνεν. Οπως θα γνωρίζετε από όλες τις περιπτώσεις που έπαιξαν πίστευα πως η καλύτερη ήταν ο Κονσεϊσάο. Και για τα παρόν και για το μέλλον και λόγω φυσιογνωμίας και προσωπικότητας και βέβαια λόγω Φερνάντο και Ροζάριο. Γράφει ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Ο καλύτερος από όσους είχαν μείνει...
Δυστυχώς δεν έκατσε. Ο μουστάκιας πρόεδρος το τράβηξε το θέμα στα άκρα, ζήτησε εξωπραγματικά λεφτά, το τετραπλάσιο σχεδόν του συμβολαίου που έχει ο Σέρτζιο με την Ολιανένσε και τελικά κράτησε τον προπονητή του αλλά νομίζω πως είναι χαμένος. Το γυαλί έσπασε και λεφτά δύσκολα θα ξαναβρει. Αυτό όμως δεν μας νοιάζει πια. Η ΑΕΚ έχει νέο προπονητή, τον Εβαντ Λίνεν και είναι καθοριστικό το να στηριχτεί γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα όσο ποτέ και η ομάδα έχει τεράστια ανάγκη από βαθμούς.
@ Πάντα η άποψη μου για τον Λίνεν δεν ήταν και η καλύτερη παρότι με τους περισσότερους διαφωνούσα αφού η θητεία του στον Πανιώνιο τον είχε κάνει πολύ δημοφιλή. Κάποια πράγματα με χάλαγαν. Από εκεί και πέρα σε σύγκριση με τον Σέρτζιο για πολλούς λόγους έχανε, κατά την δική μου πάντα άποψη, αλλά από όλες τις λύσεις που είχε στα χέρια του ο Δημητρέλος μετά το απρόσμενο, για όλους, ναυάγιο με τον Κονσεϊσάο αλλά και το... ξενέρωμα με τον Πάντιτς νομίζω πως είναι η καλύτερη. Μπορεί να είναι και η ακριβότερη αλλά δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς τι πάμε να σώσουμε οπότε οι 50 χιλιάδες παραπάνω δεν είναι τίποτα μπροστά στον στόχο. Για αυτό δεν πρέπει η ΑΕΚ να σκεφτεί τα οικονομικά και για το επιτελείο του και να του φέρει όποιον θέλει. Αλλωστε με 3.000 ευρώ τον μήνα ο καθένας οι πρώην βοηθοί του Βλάχου μόνο φτηνοί δεν είναι. Αν βέβαια ο Λίνεν θέλει οποιονδήποτε από αυτούς είναι δικαίωμα του αφού αυτός θα κάνει τις επιλογές και αυτός θα έχει την ευθύνη. Τον συμπαθή Μανώλη πάντως εγώ δεν θα τον κράταγα στην ΑΕΚ με κριτήριο το ματς με την Κέρκυρα αλλά και τις τοποθετήσεις του, ιδιωτικές και δημόσιες, πριν και μετά από αυτό. Ο Πήδουλας είναι στάνταρ καλό παιδί αλλά πρέπει να του κάνει και σαν γυμναστής. Μην μας λέει μετά πως δεν είχε το επιτελείο που ήθελε. Γράφω για το επιτελείο γιατί για μένα παίζει σοβαρό ρόλο και λίγο με ανησυχεί γιατί ο Λίνεν λόγω της πολύμηνης αποχής του από τους πάγκους δεν θα μπορούσε να έχει στάνταρ επιτελείο. Επίσης παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το πως θα ενημερωθεί ο Λίνεν. Πιστεύω να γίνουν οι καλύτερες επιλογές και όλοι μαζί να στρωθούν στην δουλειά γιατί έρχεται γολγοθάς.
Το μεγαλύτερο καλό του Λίνεν είναι η εμπειρία του. Εχει συμπληρώσει σχεδόν 20 χρόνια στους πάγκους, έχει συνεργαστεί με εκατοντάδες παίκτες, ξέρει πως να φερθεί σε παιδιά και πως να τα εμπνεύσει. Στον Πανιώνιο είχε αναδείξει πιτσιρικάδες και τους είχε τονώσει την αυτοπεποίθηση πράγμα που μετράει πάρα πολύ σε αυτή την ΑΕΚ.  Εχει προσωπικότητα, είναι μορφωμένος άνθρωπος, είναι επικοινωνιακός και έχει γνωρίσει όλων των ειδών τις πιέσεις. Βέβαια δεν έχει την δίψα για καριέρα και διάκριση που θα είχε ο Κονσεϊσάο ή ο Πάντιτς αλλά είναι υποχρεωμένος στην ΑΕΚ να βρει κίνητρο. Και μπορεί να δηλώνει... τρελός που πήρε το ρίσκο να έρθει, αν και μεταξύ μας όταν είσαι πάνω από ένα χρόνο άνεργος δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι ρισκάρεις σε οποιαδήποτε δουλειά, αλλά μπορεί να είναι και πολύ τυχερός γιατί αν όλα πάνε καλά θα πέσει σε μια ιστορική αλλαγή στην ΑΕΚ και μπορεί με μια νέα ισχυρή ιδιοκτησία και διοίκηση να βγεί πάρα πολύ κερδισμένος από αυτή την επιλογή. Πάμε γερά λοιπόν. Μην ξεχνάμε πως ο στόχος είναι ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Και μετά έχει ο Θεός.  Σιδεροκέφαλος, καλή δουλειά και η Παναγιά μαζί μας.
πηγή: aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: