Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

«Φασιστική η συμπεριφορά της Αστυνομίας»

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες στο Βόλο στην αναμέτρηση με τη Νίκη. Οι διοικούντες του Γηραιού άσκησαν δριμεία επίθεση στις Αστυνομικές Αρχές χαρακτηρίζοντας τη στάση τους ως φασιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Δυστυχώς για πολλοστή φορά βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε την αναιτιολόγητη στοχοποίηση των φιλάθλων του ΗΡΑΚΛΗ από την Ελληνική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, χθες στο Βόλο η τοπική Αστυνομία, έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της τόσο τη μη ρητή απαγόρευση (άρα ελεύθερη) προσέλευση των οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ όσο και κυρίως το αναφαίρετο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα κάθε πολίτη για ελεύθερη μετακίνηση. Σημειωτέον ότι αγνόησε ακόμη και την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για ελεύθερη διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους μας, καθώς παρεμπόδισε την έλευση των λεωφορείων λίγο πριν το Πανθεσσαλικό Στάδιο και παρά το γεγονός ότι υπήρχαν εξασφαλισμένα εισιτήρια και θέσεις σε συγκεκριμένη θύρα, όπου και παραβρέθηκαν μεμονωμένοι φίλαθλοι του ΗΡΑΚΛΗ!

Αποκορύφωμα δε της φασιστικής αυτής αστυνομικής συμπεριφοράς ήταν ο εκ διωγμός τους και μάλιστα με συνοδεία κλούβας, ΔΙΧΩΣ ΣΤΑΣΗ, για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και ο ψεκασμός με χημικά ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ!!

Διαβεβαιώνουμε ως ΠΑΕ, με δεδομένο το έννομο δικαίωμά μας να προασπίζουμε τα καλώς ευνοούμενα συμφέροντα των οπαδών μας, ότι αυτή η δράση της Αστυνομίας θα προκαλέσει σειρά ενεργειών, ώστε τόσο ο αρμόδιος Υπουργός όσο και ο Αστυνομικός Διευθυντής της περιοχής να δώσουν εξηγήσεις!

ΥΓ : Ενημερώνουμε ότι η κα Μέρκελ αναχώρησε από την Αθήνα και ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: