Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

«Τεστ» στις παρυφές του Ολύμπου

Χωρίς τους περισσότερους βασικούς του ποδοσφαιριστές και με πολλούς νεαρούς στη σύνθεσή του, ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί σήμερα το μεσημέρι στο Λιτόχωρο. Εκεί, θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον Βατανιακό Κατερίνης, με τον αγώνα να ξεκινάει στις 16:30 και τον Γιώργο Δώνη να έχει την ευκαιρία αφενός να «τσεκάρει» ορισμένους «μεγάλους» που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς και αφετέρου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε «μικρούς» της πρώτης και της δεύτερης ομάδας.

Ο Δικέφαλος θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη σήμερα το μεσημέρι με… σύνθεση ανάγκης καθώς εκτός των διεθνών Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Φωτάκη, Γλύκο, Λάζαρ, Κουμάλο, Σταφυλίδη, Πέλκα και Κωνσταντινίδη θα απουσιάσουν και οι Βιβιάν, Κατσικάς, Ρομπέρ και Ιντζίδης, με τα νέα για τον τελευταίο να μην είναι και τόσο ευχάριστα. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 19χρονος στόπερ κατέδειξαν οίδημα μικρής έκτασης στη γάμπα και έτσι ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με τον ίδιο να γυμνάζεται σε χαλαρούς ρυθμούς και τις επόμενες ημέρες και την κατάστασή του να επανεκτιμάται την Δευτέρα.


«Άγγλος» ο Λόρενς

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν όμως και οι Βιβιάν, Κατσικάς και Ρομπέρ που προορίζονται να είναι έτοιμοι για τον αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα το μεθεπόμενο Σάββατο, ενώ αντίθετα προπονήθηκε κανονικά ο Λόρενς που επέστρεψε από την Αγγλία όπου και βρέθηκε με μονοήμερη άδεια για να επισκεφτεί τους δικούς του. Σε κάθε περίπτωση, ο Ιρλανδός θα είναι μεταξύ αυτών που θα βρεθούν σήμερα το μεσημέρι στο Λιτόχωρο και θα αποτελέσουν μία από τις… ατραξιόν του Δικεφάλου, κάτι που ασφαλώς ισχύει και για τον Πάμπλο Γκαρσία που χθες πρόσθεσε ακόμα μία «γεμάτη» προπόνηση στο ενεργητικό του, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει σε απόλυτο βαθμό τη θλάση που υπέστη στον τετρακέφαλο και εμφανιζόμενος ιδιαίτερα «διψασμένος» να φορέσει και πάλι την ασπρόμαυρη φανέλα σε επίσημο παιχνίδι. Η χθεσινή προπόνηση αναλώθηκε κυρίως σε ασκήσεις τακτικής, με τον Γιώργο Δώνη να προσπαθεί με όσα «όπλα» διαθέτει την παρούσα χρονική περίοδο να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» στο αγωνιστικό προφίλ του Δικεφάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: