Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΟΚ: Κέρδισε Βατανιακό (2-0) και... Παπαδόπουλο!!

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Βατανιακό στο φιλικό που έγινε στο Λιτόχωρο, με πρωταγωνιστή το νεαρό επιθετικό, Βασίλη Παπαδόπουλο, που σκόραρε και τα δύο γκολ του «Δικέφαλου του Βορρά». Για ένα ημίχρονο αγωνίστηκε ο Γκαρσία.
Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Βατανιακού, με τον Γιώργο Δώνη να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για αρκετούς λόγους. Αφενός για την καλή εικόνα της ομάδας του, αλλά και για τον μικρό Παπαδόπουλο που πέτυχε και τα δύο γκολ!
Στο πρώτο ημίχρονο ο «δικέφαλος» δε μπήκε πολύ δυνατά, αλλά όσο περνούσε η ώρα έπαιρνε τον έλεγχο του παιχνιδιού, έχοντας δυο καλές φάσεις με Λόρενς και Γεωργιάδη και δοκάρι με τον Αποστολόπουλο.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δώνης άλλαξε το σύστημα σε 3-5-2 και μετά το 60', οι μικροί του ΠΑΟΚ επέβαλλαν πλήρως το ρυθμό τους. Ο Βασίλης Παπαδόπουλος, εκμεταλλεύτηκε τις δύο κάθετες πάσες των Κίτσιου και Γεωργιάδη σκοράροντας και στις δύο φάσεις που του παρουσιάστηκαν. Μετά το δεύτερο γκολ, ο Κίτσιου είχε δοκάρι.
Επίσης, στα θετικά ήταν και η επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία, που στο ένα ημίχρονο που αγωνίστηκε ήταν αρκετά προσεκτικός.
Βατανιακός: Παπαδόπουλος, Γιαλαμίδης, Βαρτζιώτης, Κόλα (Γιαννούλης 55΄), Πλανδάρης (Τριανταφυλλίδης 51΄), Τσιώμης, Ποτουρίδης (Μετενίδης 60΄), Τσιταλέρης, Μανίκας, Σιδηρόπουλος (Τσιτλακίδης 46΄), Τζιώρας.
ΠΑΟΚ: Χακόμπο (Γιακουμής 46΄), Λίνο (Δεληγιαννίδης 63΄), Αποστολόπουλος, Στάμου, Ετο, Κάτσε (Κιόσε 63΄), Γκαρσία (Παναγιωτούδης 46΄), Γεωργιάδης, Λόρενς, Δεμιρτζόγλου (Κίτσιου 46΄), Γιάννου (Β. Παπαδόπουλος 56΄)
Στον πάγκο οι: Γιακουμής, Κιόσε, Β. Παπαδόπουλος, Παναγιωτούδης, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης.



πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: