Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

«Ψηφίζει» Κασίγιας ο Αλμπιόλ!!

«Ψηφίζει» Κασίγιας ο Αλμπιόλ
Την άποψη πως ο Ίκερ Κασίγιας θα πρέπει να είναι εκείνος που θα κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα», τόνισε σε δηλώσεις του ο συμπαίκτης του στην εθνική Ισπανίας και τη Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ Αλμπιόλ.

Ο 27χρονος αμυντικός αναφέρθηκε και στο «κλάσικο» της Κυριακής (7/10) και πως το συγκεκριμένο παιχνίδι κυμάνθηκε σε πιο ήπιους τόνους σε σχέση με τα προηγούμενα των τελευταίων ετών.

«Ο Κασίγιας είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο, είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να ζητήσει μία ομάδα για το τέρμα της. Στο “κλάσικο” και τα δύο γκολ που δέχτηκε ήταν πολύ δύσκολο να τα αποκρούσει. Το πρώτο ήταν εξ επαφής, ενώ το δεύτερο ήταν ένα εκπληκτικό φάουλ. Είναι ο καλύτερος και μας έχει σώσει αρκετές φορές. Θα τον έβαζα στην λίστα με τους ποδοσφαιριστές που πρέπει να πάρουν τη “Χρυσή Μπάλα”. Τη χρονιά που πέρασε κατέκτησε τόσο το ισπανικό πρωτάθλημα όσο και το Euro», τα λόγια του Αλμπιόλ.

Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός πως στο «κλάσικο» της Κυριακής (7/10) δεν υπήρχε τόση ένταση μεταξύ των παικτών, όπως συνέβαινε σε προηγούμενες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων: «Τα πράγματα έχουν ηρεμήσει μεταξύ μας. Στα προηγούμενα ματς τα πράγματα ίσως ήταν λίγο πιο έντονα, αλλά πλέον αυτό έχει αλλάξει».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: