Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ελάτε στο γήπεδο!!

Ο αυριανός αγώνας της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Βοσνία είναι εκ των πραγμάτων ντέρμπι κορυφής. Γράφει ο Παύλος Παπαδημητρίου.
Ελάτε στο γήπεδο!
Δύο στά δύο και...για τις δύο ομάδες που λαμβάνουν θέσεις για το πρώτο ντέρμπι του ομίλου. Βλέποντας κανείς στο πινακάκι της βαθμολογίας ότι η Βοσνία έχει 12-2 γκολ και η Ελλάδα 4-1 προφανώς συμφωνεί με το άρθρο του Δάρα για την επιθετική δεινότητα των αντιπάλων μας που αυτόματα καθίσταται και το μεγάλο τους όπλο. Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν (όπως επισημαίνει κι ο Τσώχος) απουσιάζει και ο (ευρισκόμενος σε...διαβολεμένη φόρμα) Κούλης Παπαδόπουλος με αποτέλεσμα ο Σάντος να σκέπτεται (εκτός της δεδομένης λύσης Μαλεζά) τη χρησιμοποίηση του Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας.
Άρα κάπου εδώ φτάνουμε στο κυρίαρχο ερώτημα του παιχνιδιού: Πρέπει να' χουμε περισσότερο το νου μας πίσω για να μην την πάθουμε απο Τζέκο και Ιμπίσεβιτς ή πρέπει να μπούμε στο ματς με επιθετικό τσαμπουκά για να τραβήξουμε εμείς το πρώτο αίμα (με Σαμαρά, Γκέκα και Μήτρογλου) απέναντι σε μια άμυνα που δεν ανταποκρίνεται καλά στην πίεση του αντιπαλου;
Στη θεωρία είναι "μια χαρά" το ερώτημα λοιπόν, αλλά αυτός που θα πρέπει να το απαντήσει στην πράξη, ο Φερνάντο Σάντος δηλαδή, σίγουρα τα' χει ζυγίσει όλα αυτά κι έχει καταλήξει στη διαπίστωση ότι τα πάντα θα κριθούν στη μεσαία γραμμη. Εφόσον μπορέσουμε να κλείσουμε τους Βόσνιους επιθετικούς για να μην τροφοδοτηθούν επαρκώς και εμείς εύκολα η δύσκολα θα βρούμε τρόπο να φτάσουμε τουλάχιστον σ' ένα γκολ. Άρα ο Μανιάτης θα...ξελιγωθεί στο τρέξιμο κι απο κει και πέρα μένει να φανεί αν ο καραγκούνης θα κάνει το ρεκόρ...."ενδεκαδάτος", αν ο Ντοναντόνι έχει μάθει στον Νίνη τα μυστικά του πρέσινγκ (έδειξε ο Σωτήρης μια πρώτη βελτιωμενη εικόνα απέναντι στους Λιθουανούς) και...που θα παίξει ο Κατσουράνης. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα παιχνίδι που παρότι κατ αρχήν "φλερτάρει" έντονα με το OVER θα χρειαστεί πολύ πάθος (εκεί ευτυχώς δεν πάσχουμε), καθαρό μυαλό και υπομονή απ την εξέδρα. Α!Τώρα που' πα εξέδρα, σας παρακαλούμε ΕΛΆΤΕ στο γήπεδο!!! Η Εθνικη ομάδα σας έχει πολλή πολλή ανάγκη και να ξέρετε ότι τα παιδιά μας παίζουν ΓΙΑ ΣΑΣ!!!!!!
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: