Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Αυγερινός: «Δεν υπάρχει κάτι με Gazprom ακόμα»

Ο συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη σε θέματα επικοινωνίας, Θανάσης Αυγερινός, ανέλυσε τα πλάνα του ομογενή επενδυτή και έδωσε μια γεύση για το που θα κινηθεί στην αυριανή συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη αύριο ενώπιον των δημοσιογράφων αλλά και του κόσμου: «Η συζήτηση δεν θα έχει κάτι το ξεχωριστό. Είναι μια επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να έχει μια επαφή με τους δημοσιογράφους. Θέλησε να κάνει μια ενημέρωση για όλα τα θέματα και να δώσει το στίγμα της νέας εποχής. Θα υπάρξουν πολλά ενδιαφέροντα που θα αφορούν τα σχέδια που θέλει να προχωρήσει. Δεν ξέρω αν θα ικανοποιηθούν όλοι αύριο, αλλά θα περάσει ένα καινούριο κλίμα στην ομάδα. Αυτό θέλει να το περάσει και στον κόσμο. Για αυτό επιλέγει να τους συναντήσει αύριο το απόγευμα».

Για το τι περιμένει να αναγγείλει ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ αύριο: «Δεν θα καλυφθούν όλες οι προσδοκίες. Είναι ενήμερος για την πίεση που υπάρχει και τα προβλήματα της ομάδας. Σε κάποια από τα ζητήματα θα είναι ξεκάθαρος, αλλά σε κάποια που δεν έτοιμος να μιλήσει. Θα προτιμήσει να ακούσει απόψεις».

Για τους διαύλους επικοινωνίας που ανοίγει ο Ιβάν Σαββίδης με τον κόσμο: «Θεωρεί ότι ως νέος ιδιοκτήτης της ομάδας θα πρέπει να έχει επαφή με τον κόσμο που θα ανανεώνεται. Θέλει να μεταφέρει μηνύματα και να δει σε πιο βαθμό υπάρχει ανταπόκριση. Αυτή είναι η λογική του. Ήταν μικρός ο χρόνος της προετοιμασίας για τη συνάντηση, αλλά ο ίδιος επέμενε . Είναι ένα πείραμα και για τον ΠΑΟΚ αλλά μια για τον ίδιο».

Για το θέμα της προεδρίας: «Δεν είμαι σίγουρος αν θα μάθουμε τον νέο πρόεδρο. Αλλά έχει εκφράσει την άποψη ότι εμπιστεύεται τον νυν πρόεδρο. Είναι καλά ενήμερος. Δεν είμαι σίγουρος ότι αύριο θα έχουμε αυτή την είδηση».

Για το ενδεχόμενο η Gazprom να εμπλακεί στον ΠΑΟΚ: «Η είδηση αυτή έχει ξεκινήσει από τη Σερβία όπου εκεί κάνει επενδύσεις η Gazprom. Αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπουν στην ομάδα ρωσικές εταιρίες. Δεν αποκλείεται να μπει η Gazprom. Ήταν υπερβολική η αντίδραση όμως όλων με αυτό το θέμα».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: