Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ψωμιάδης: «Δύσκολα ανοίγει η ψυχή και η τσέπη του Ιβάν Σαββίδη»

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη, τους ανθρώπους που εμπιστεύεται και πως δύσκολα θα βάλει το χέρι στην τσέπη.

Αρχικά αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη:

«Όσο και να λείπει από τη Θεσσαλονίκη η ψυχή του είναι εδώ. Υπάρχουν πολλοί συμπατριώτες και φίλοι του εδώ όπως και ο αδερφός του ο οποίος ζει στην Ελλάδα. Οι Ελληνοπόντιοι της Ρωσίας είναι δύσκολοι χαρακτήρες και για να αποκτήσουν την εμπιστοσύνη του άλλου πρέπει να περάσει λίγο καιρός, γι' αυτό είναι επιφυλακτικός. Πολύ δύσκολα και όχι εύκολα θα ανοίξει την καρδιά του, την ψυχή του και την τσέπη του. Όταν όμως το κάνει αυτό ο ΠΑΟΚ θα πάρει τα πάνω του. Αυτό που θα κάνει αύριο με την συνέντευξη Τύπου θα είναι μια πολύ θετική πρωτοβουλία. Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινής μαζί του ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του».

Για το ότι εμπιστεύεται δικούς του ανθρώπους:

«Ο Ιβάν έχει στους δικούς του ανθρώπους εμπιστοσύνη. Θα ήταν ευτυχές γεγονός αν την ομάδα την αναλάμβαναν ΠΑΟΚτσήδες όπως ο Λυσσαρίδης, άνθρωποι που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ».

Για το λόγο που θα πάει σε διοίκηση Πρωτοδικείου:

«Θα πάει σε διοίκηση πρωτοδικείου για να μην χρεωθεί τα χρέη των προηγούμενων διοικήσεων. Οι καιροί είναι δύσκολοι και η κρίση έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στον αθλητισμό».

Για το ότι οι ομάδες δεν είναι ανώνυμες εταιρίες:

«Οι ομάδες δεν είναι ανώνυμες εταιρίες, είναι ιδέες. Πόσοι πρωταθλητές έχουν περάσει από αυτές τις ομάδες, δεν πρέπει να τις βλέπουμε σαν ανώνυμες. Δυστυχώς μέσα στον αθλητισμό έχουν μπει άτομα που δεν έχουν ιδέα από αθλητισμό».

Για το αν θα μπορέσει να κοντράρει τον Ολυμπιακό:

«Ο Ιβάν για να βάλει το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη. Πρέπει να του δείξουμε ότι τον πιστεύουμε και τον στηρίζουμε και μετά θα χτυπήσει και τον Ολυμπιακό. Θέλει χρόνο, ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι δέκα χρόνια μπροστά από όλες τις ομάδες. Θέλει υπομονή και στήριξη, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται 2-3 παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, θέλει πάγκο. Ο Ιβάν μπορεί να γίνει η σημαία του ΠΑΟΚ είναι Πόντιος μέχρι το κόκκαλο και μην ξεχνάμε ότι χάρη σε αυτόν άνοιξε η Παναγία Σουμελά».

Τέλος, αναφέρθηκε στη Gazprom:

«Είμαι 100% βέβαιος πως αν το βάλει στο μυαλό του μπορεί να το καταφέρει. Είναι κοντά με τέτοιους ανθρώπους και η Ρωσία θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα».








πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: