Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Τα είπαν Σαββίδης - Ζαγοράκης!

Πότε και γιατί συναντήθηκαν και τι μπορεί να συζήτησαν...

Τα είπαν Σαββίδης - Ζαγοράκης!
Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Γάτας" αναφέρει:
"Θα μπορούσε σε άλλες περιπτώσεις να αποτελεί και την πρώτη είδηση, όμως επειδή από εδώ έχετε διαβάσει αρκετές φορές τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρούν, δεν είναι και πρωτότυπο, ότι συναντήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τις λιγοστές ημέρες που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Ο πρώην πρόεδρος του δικεφάλου εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στην εκτίμηση του νέου επενδυτή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και για να μην πάει ενδεχομένως ο νους σας κάπου αλλού, ξεκαθαρίζουμε εξαρχής ότι στην παρούσα φάση δεν τίθεται θέμα επιστροφής του σε κάποιο πόστο στην ΠΑΕ.
Εμείς το είπαμε και θα το ξαναπούμε ότι κάποια στιγμή ο Ζαγοράκης θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, από ένα πολύ καλό πόστο, όμως δύσκολα από τη θέση του προέδρου. Εκτός κι αν έχει κάτι τέτοιο στο μυαλό του ο Ιβάν. Λέγεται πάντως ότι οι δυο τους τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, ξεκαθαρίστηκαν κάποια πράγματα σε ότι αφορά τα όσα ακούγονται για τον Ζαγόρ, με τον Ιβάν να τον προσφέρει πλήρη κάλυψη και γενικότερα φάνηκε ότι είχαν αρκετά και έχουν ίσως ακόμη περισσότερα να πούνε.
Μην ξεχνάμε ότι ο πρώτος άνθρωπος, που είχε έρθει σε επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη τον περασμένο Μάρτιο ήταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: