Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Στράντζαλης: «Δεν γίνεται να πανηγυρίζουμε στη Β' Εθνική»

Ο Γιώργος Στράντζαλης, με αφορμή την ήττα του Ηρακλή από τη Νίκη Βόλου φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή Στη Σέντρα». O τεχνικός του Γηραιού τόνισε πως ο χθεσινός αγώνα αποτελεί μάθημα για την ομάδα του, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στην απαιτήσεις τη ομάδας, αλλά και στην προσαρμογή των νέων αποκτημάτων.

Για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του χθες στις καθυστερήσεις: «Η παρουσία του δεύτερου μέρους δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Δεχθήκαμε για άλλη μια φορά γκολ από στημένη φάση. Σε εκείνο το χρονικό σημείο έπρεπε να… φάμε τη μπάλα. Είναι ένα μάθημα για εμάς».

Για την απόδοση του Ηρακλή: «Δεν είμαι ικανοποιημένος. Είχαμε μελετήσει τον αντίπαλο. Στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε καλή εικόνα και όλα ήταν υπέρ μας. Ο αντίπαλος έρχονταν από μια ήττα και έτσι όπως το είχαμε σχεδιάσει όλα ήταν καλά. Κατά τη διάρκεια του αγώνα μαζευτήκαμε πίσω και δώσαμε χώρο. Βέβαια δεν μας έκαναν κλασικές φάσεις αλλά με την κατοχή της μπάλας μας εκνεύρισαν και μας κέρδισαν. Η Νίκη Βόλου στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη από εμάς».

Για τον προγραμματισμό της ομάδας και για το κλίμα που υπάρχει: «Η ομάδα είχε στελεχωθεί για τη Γ Εθνική και ήμασταν υποχρεωμένοι να βρούμε σε λίγο χρόνο άξιους παίκτες για το μέγεθος της ομάδας. Αυτό μας φόρτωσε με μεγαλύτερη ευθύνη. Οι παίκτες έχουν την αξία και την προσωπικότητα του θέλουμε, αλλά είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Πιέσαμε κάποιους όπως τον Ντάνι και τον Κριβοκάπιτς. Μέσα από τα φιλικά θα δούμε όλοι οι παίκτες σε τι κατάσταση είναι. Πρέπει να έχουμε την αυτοπεποίθησή όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτή η ήττα ίσως κάνει καλό. Όλοι είμαστε ίσοι στην ομάδα. Δεν υπάρχουν πειθαρχικά παραπτώματα και υπάρχει ηρεμία. Πρέπει όμως να διαχειριστούμε την κατάσταση. Τη δεδομένη στιγμή θα χρειαστούμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Η άσχημη εμφάνιση και το κενό των 10 ημερών θα μας δώσουν περιθώρια να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Θα πρέπει να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας».

Για την προπονητολογία που υπάρχει μετά από κάθε ήττα: «Όταν χάνει ένας προπονητής πρέπει να φύγει και όταν κερδίζει παίρνει χρόνο. Αυτό είναι μια τρέλα στη Θεσσαλονίκη. Για μένα αυτό το ποδόσφαιρο έχει καταντήσει μίζερο. Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουμε ότι ο Ηρακλής έχει χτιστεί σε 8 μήνες. Ο λαός του Ηρακλή έχει την υπομονή και αντιλαμβάνεται την προσπάθεια».

Στο τέλος επεσήμανε: «Με αυτή την εμφάνιση δεν ανεβαίνουμε. Μέσα από τα αποτελέσματα κυνηγούμε να ανεβούμε κατηγορία. Οι ποδοσφαιριστές δεν ήρθαν έτοιμοι. Εμείς θα τους φορμάρουμε μέσα από τα παιχνίδια. Ο Ηρακλής ανήκει στην Α Εθνική και ο Ηρακλής δεν γίνεται να πανηγυρίζει όταν νικάει τον Θρασύβουλο. Δεν γίνεται να πανηγυρίζουμε στην Β και Γ Εθνική».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: