Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Νάτσφεϊ και Βεργίνης στο επίκεντρο!!

Η αδυναμία της ΚΑΕ Άρης να κρατήσει τους 3 Αμερικανούς που απέκτησε λόγω του όρου που υπάρχει από τη FIBA, αναγκάζει τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να στραφεί σε νέους στόχους κυρίως στη θέση του πλέι μέικερ και του πάουερ φόργουορντ.

Η αναπροσαρμογή των σχεδίων έχει να κάνει με παίκτες κοινοτικούς και ο Δημήτρης Βεργίνης αποτελεί προτεραιότητα για τον «άσο». Ο διεθνής περιφερειακός δοκιμάστηκε το καλοκαίρι στη Μπιλμπάο, όμως δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» με τους Βάσκους και παραμένει ελεύθερος.

Όσον αφορά τη θέση «4», ο Στέφαν Νάτσφεϊ είναι το φαβορί για να λάβει μια θέση στη γραμμή των ψηλών της ομάδας και το κασέ των 10.000 δολαρίων το μήνα δεν θεωρείται απαγορευτικό. Παράλληλα οι ιθύνοντες των «κίτρινων» έκαναν κρούση και στον Γιώργο Τσιάρα, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αρμάνι Μιλάνο. Βέβαια υπάρχει ο όρος της λύσης του συμβολαίου του σε περίπτωση που του κατατεθεί πρόταση με υψηλότερες αποδοχές από άλλη ομάδα, όμως αυτή τη στιγμή αποτελεί εναλλακτική για τη θέση του πάουερ φόργουορντ.


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: