Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Εθνική: «Ετοιμοπόλεμος» ο Τζαβέλλας ενόψει Βοσνίας!!

Ευχάριστα ήταν τα νέα που επεφύλασσε στον Φερνάντο Σάντος η τελευταία προπόνηση της Εθνικής ενόψει του αυριανού (12/10) αγώνα με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, καθώς ο Γιώργος Τζαβέλλας φώναξε «παρών», βγάζοντας ολόκληρο το πρόγραμμα, για να τεθεί έτσι στη διάθεση του Πορτογάλου.
Όπως συνηθίζει το τεχνικό επιτελείο του «γαλανόλευκου» αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος παραμονή αγώνων, η προπόνηση διεξήχθη σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός, επίσης από… συνήθεια κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και εφτασφράγιστο μυστικό τη σύνθεση της αρχική ενδεκάδας.
Για την ακρίβεια στο δίτερμα που έγινε στο μισό γήπεδο, ανακάτεψε τους παίκτες, μην αποκαλύπτοντας τα πλάνα του.
Από εκεί και πέρα τα χαρμόσυνα ήρθαν από το μέτωπο… Τζαβέλλα, ο οποίος ήταν πολύ καλύτερα σήμερα και προπονήθηκε κανονικά, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.
Το κλίμα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ήταν για μία ακόμα φορά εξαιρετικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και αρκετός κόσμος παρακολούθησε δια ζώσης την τελευταία προπόνηση της Εθνικής πριν το κρίσιμο ματς με τους Βόσνιους. Στο τέλος δε του προγράμματος, οι Σαμαράς, Νίνης, Τζαβέλλας, Φορτούνης και Γκέκας… χαλάρωσαν με σουτάκια στους τρεις τερματοφύλακες.


πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: