Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Η "καυτή" φίλη του Τζιμπρίλ! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή την είδηση για τον χωρισμό του Τζιμπρίλ Σισέ με την Τζουντ, τα αγγλικά ΜΜΕ θυμήθηκαν… τυχαία, την καλοκαιρινή συνάντηση του πρώην άσου του Παναθηναϊκού σε πισίνα ξενοδοχείου με την απίστευτα σέξι Ρόζι Ροφ!

Η "καυτή" φίλη του Τζιμπρίλ! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Τζιμπρίλ το περασμένο καλοκαίρι, ενώ έκανε μόνος του διακοπές μακριά από την γυναίκα του που ήταν στην Αμερική, έτυχε να πίνει το ποτό του στην ίδια πισίνα με το πανέμορφο μοντέλο από την Αγγλία. Τότε τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για… μυστικό ειδύλλιο, ωστόσο η είδηση δεν επαληθεύτηκε ποτέ.

Παρόλα αυτά, το 23χρονο μοντέλο επανήλθε στην επικαιρότητα, καθώς ψάχνοντας οι δημοσιογράφοι να βρουν τα αίτια του χωρισμού του ζεύγους Σισέ, θυμήθηκαν την Ρόζι και αναρωτιούνται μήπως τελικά όντως έπαιξε κάποιο ρόλο σε αυτή την εξέλιξη…
Η Ρόζι Ροφ είναι μόλις 23 χρόνων και είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα στον χώρο της αγγλικής σόουμπιζ. Γεννήθηκε στο Λονδίνο και λατρεύει τον αθλητισμό και ειδικά το βόλεϊ. Έχει κάνει αμέτρητες φωτογραφήσεις, ενώ όπως θα διαπιστώσετε, φημίζεται για την… όπισθεν!
Απολαύστε την…
















Δεν υπάρχουν σχόλια: