Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Νίκη Βόλου: «Κλειστές οι πόρτες του γηπέδου μας στους ταραξίες»

Μετά τον Ολυμπιακό και η άλλη ομάδα του Βόλου, η Νίκη καταδίκασε μέσω ανακοίνωσης τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Τετάρτης (10/10).
Συγκεκριμένα οι νεοφώτιστοι στη Football League τονίζουν πως «η βία δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία, την κουλτούρα και τα κοινωνικά μηνύματα που προσπαθεί να περάσει η ΠΑΕ Νίκη Βόλου», ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως «αν αποδειχθεί ότι αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδια έχουν σχέση με την ομάδα μας, τότε οι πόρτες του γηπέδου θα είναι κλειστές γι’ αυτούς».
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καταδικάζει με τον πλέον απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο κάθε μορφή βίας και επεισοδίων. Έχει ξεκαθαρίσει άλλωστε από την πρώτη στιγμή ότι είναι αντίθετη σε τέτοιου είδους πράξεις, εντός ή εκτός γηπέδου.
Οι φίλαθλοι μας, που ήρθαν χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ήρθαν για να χειροκροτήσουν και να απολαύσουν την ομάδα μας, χωρίς καμία πρόθεση να δημιουργήσουν επεισόδια και να προκαλέσουν βία, κάτι που διαφάνηκε ξεκάθαρα και κατά τη διάρκεια του αγώνα, τον οποίο και παρακολούθησαν και οπαδοί της αντίπαλης ομάδας. Εμείς αυτούς θέλουμε στο γήπεδο. Τους υγιείς φιλάθλους που έρχονται γιατί αγαπούν το ποδόσφαιρο και την ομάδα τους.
Τα επεισόδια και η βία δεν ταιριάζουν με τη φιλοσοφία, την κουλτούρα και τα κοινωνικά μηνύματα που προσπαθεί να περάσει η ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Όσοι προκαλούν επεισόδια δεν αγαπούν την ομάδα, επομένως δεν είναι και φίλαθλοι της.
Αν αποδειχθεί ότι αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδια έχουν σχέση με την ομάδα μας, τότε οι πόρτες του γηπέδου θα είναι κλειστές γι’ αυτούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: