Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Καμία βιασύνη, εμπιστοσύνη σε Πασιαλή-Μπουγιουκλή!!

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, αποδεικνύεται «σωτήρια» για τη διοικούσα επιτροπή, αφού της δίνει ένα πολύτιμο χρονικό αβαντάζ, να αναζητήσει διάδοχο στη θέση που άφησε κενή ο Μάκης Κατσαβάκης. Μάλιστα αυτή τη στιγμή, το ενδεχόμενο που κατέγραψε το «Μ» ως το πλέον επικρατέστερο δηλαδή η παραμονή των Πασιαλή-Μπουγιουκλή στο «τιμόνι» μοιάζει πάρα πολύ πιθανή, αφού γνωρίζουν τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών του Άρη και συγκεντρώνουν πολύ θετικές γνώμες για τη δουλειά τους.

Όπως παραδέχθηκε άλλωστε ο Σταύρος Λαμπριάκος σε χθεσινή, ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «NovaSport FM»: «Μέχρι να βρούμε τον κατάλληλο, ο Πασσιαλής και ο Μπουγιουκλής θα αναλάβουν αυτό τον ρόλο. Δύο άνθρωποι από την ομάδα μας που έχουν δουλέψει με όλα αυτά τα παιδιά. Μελετάμε όλα τα δεδομένα για να βρούμε τον κατάλληλο και να ηρεμήσουμε. Είναι μια καλή ευκαιρία αυτή η διακοπή. Έχουμε κάνει επαφή με τον κ. Αναστασίου δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Επειδή είναι μια ομάδα μόνο με τρεις ξένους, το βάρος έχει πέσει στην ελληνική αγορά ή σε τεχνικούς που να έχουν εργαστεί και στο παρελθόν στην Ελλάδα».

Χθες, οι ποδοσφαιριστές του Άρη (το πρώτο γκρουπ) πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα πραγματοποιήθηκε προπόνηση στο Ρύσιο υπό την επίβλεψη των δύο προπονητών ενώ σήμερα, οι υπόλοιποι θα υποβληθούν κι αυτοί στις απαραίτητες εξετάσεις. Από το πρόγραμμα, απουσίασαν για μια ακόμη ημέρα οι διεθνείς, αλλά και ο Αγκάνθο που έχει λάβει άδεια να επιστρέψει το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: