Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

«Οποιαδήποτε διόρθωση χρειαστεί, θα γίνει»

«Οποιαδήποτε διόρθωση χρειαστεί, θα γίνει»
Αποφασισμένος να προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση χρειαστεί προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα του Ολυμπιακού εντός αγωνιστικού χώρου, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών αποκάλυψε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχει συνάντηση και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενώ ζήτησε… κατανόηση από τους οπαδούς, τονίζοντας ότι οι αποδοκιμασίες κατά την διάρκεια του 90λεπτου δεν κάνουν καλό σε κανέναν.

Ο «ισχυρός άνδρας» των «ερυθρολεύκων» μιλώντας στους εκπροσώπους της «θύρας 7» στάθηκε σε κάποια συγκεκριμένα σημεία. Αρχικά, τόνισε ότι είναι αποφασισμένος ο ίδιος και η διοίκηση να διορθώσουν τα όποια λάθη έγιναν το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο τόνισε ότι η ομάδα έχει την απόλυτη στήριξή του. "Θέλω να ξέρετε ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία σας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ήσασταν υποδειγματικοί και θέλω να συνεχίσετε έτσι. Και να ξέρετε ότι θέλω να είστε παντού δίπλα στην ομάδα! Να ξέρετε ότι για όποια λάθη έγιναν το καλοκαίρι, είμαστε εδώ και ασχολούμαστε 24 ώρες το 24ωρο με τον Ολυμπιακό μας και όποια διόρθωση ή προσθήκη χρειαστεί, θα γίνει", ήταν τα λόγια του.

Επισήμανε ότι οι αποδοκιμασίες σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός δεν παίζει καλή μπάλα δημιουργούν πολύ κακό κλίμα στους παίκτες, ειδικά όταν γίνονται κατά την διάρκεια του αγώνα. "Ούτε εμένα μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε με τον Αστέρα Τρίπολης. Αλλά αν θέλουμε να αποδοκιμάσουμε να μη το κάνουμε όταν αγωνίζονται οι παίκτες. Ας περιμένουμε τη λήξη. Ελπίζω τέλος πάντων ότι δεν θα χρειαστεί να υπάρξουν αποδοκιμασίες ξανά και η ομάδα θα προσφέρει το θέαμα που όλοι θέλουμε", πρόσθεσε.

Από εκεί και πέρα, είπε ότι μέχρι στιγμής έχει γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να στηριχθεί ο προπονητής, υπογραμμίζοντας όμως ότι και ο ίδιος περιμένει πέρα από αποτελέσματα και καλύτερη μπάλα από την ομάδα.

Τέλος, αποκάλυψε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματίσει συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές, στους οποίους θέλει να μιλήσεις με αφορμή και την εικόνα που έδειξαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. "Την άλλη Πέμπτη θα πάω στο Ρέντη και θα εξηγήσω στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ότι θέλω νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Θέλω όσες και να είναι οι διαφορές, όσο και αν κάποιοι μας έχουν ανακηρύξει ήδη πρωταθλητές, να ματώνουν στο γήπεδο, να δίνουν τα πάντα για αυτούς που από το υστέρημα τους πληρώνουν για να έρθουν να μας δουν στο γήπεδο. Ε, και για να έρθει κάποιος στο γήπεδο, πρέπει να παίζεις και καλή μπάλα. Απλό είναι... Η διαφορά μας με τους άλλους είναι ότι εμείς είμαστε οικογένεια. Και έτσι θα συνεχίσουμε. Πρέπει λοιπόν να στηρίξουμε την ομάδα μας. Όλοι είναι απέναντι μας και εμείς πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ. Και εγώ, το ξέρετε, είμαι εδώ και θα κάνω ότι χρειαστεί για τον Ολυμπιακό"



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: