Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

«Καλύτερος ο Βενγκέρ από τον Γκουαρντιόλα»

«Καλύτερος ο Βενγκέρ από τον Γκουαρντιόλα»
Αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες τόσο του Αρσέν Βενγκέρ, όσο και του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο λόγος για τον Αλεξάντερ Χλεμπ, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Αλσατός είναι καλύτερος προπονητής από τον Καταλανό.

Μάλιστα, ο Λευκορώσος μέσος, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, δεν διατηρούσε και τις καλύτερες των σχέσεων με τον τεχνικό των «μπλαουγκράνα», λόγω του ελάχιστου χρόνου συμμετοχής που είχε.

«Ο Γκουαρντιόλα δεν είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, απλά είχε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό νικούσε. Έμαθα περισσότερα από τον Βενγκέρ, παρά από τον εκείνον. Για εμένα μετά τον Βενγκέρ οι καλύτεροι προπονητές στον κόσμο είναι οι Μουρίνιο και Φέργκιουσον», τα λόγια του Χλεμπ, ο οποίος σχολίασε και το γεγονός πως στους «μπλαουγκράνα» είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής:

«Ήθελα να παίζω περισσότερο, αλλά στην Μπαρτσελόνα όλοι οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται συγκεκριμένα λεπτά, όμως αυτό εμένα δεν μου άρεσε, με αποτέλεσμα εγώ και ο Πεπ να μην έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις».

Μάλιστα, ο Λευκορώσος άσος αναφέρθηκε και στον αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του, κόντρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισπανίας στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει στην Βραζιλία το 2014: «Από την δική μου πλευρά θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ωστόσο, η ισπανική ομάδα είναι σχεδόν αήττητη, ενώ παίζει και εκπληκτικό ποδόσφαιρο, το οποίο μοιάζει πολύ με εκείνο της Μπαρτσελόνα».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: