Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Το μαλλί… transformer του Κριστιάνο!!

Το μαλλί… transformer του Κριστιάνο
Είναι από εκείνους που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνισή τους στο γήπεδο. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος χρησιμοποιεί… τόνους gel, προκειμένου να μην πετάει ούτε μία τρίχα. Γι’ αυτό άλλωστε έχει δεχτεί «κράξιμο» για την κόμη του.

Ο λόγος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος στο «κλάσικο» την Κυριακή (7/10) στο «Κάμπ Νου» παρουσιάστηκε με το νέο του hairstyle.

Το sport-fm με αφορμή το τελευταίο κούρεμα του Πορτογάλου σταρ έψαξε και βρήκε πως ήταν τα προηγούμενα χρόνια η κόμη του.


Τα κουρέματα της... αθωότητας

Πήγε στην Αγγλία όταν ακόμα ήταν… αμούστακο παιδί. Παρόλα αυτά τα πρώτα χρόνια του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από ποδοσφαιρικής άποψης πήγαιναν από το καλό στο καλύτερο. Αυτό όμως δεν ισχύει και για το μαλλί του. Ο Πορτογάλος για κάποιο (ανεξήγητο) λόγο έκανε ανταύγειες ξανθού χρώματος στο τσουλούφι του, με αποτέλεσμα το θέαμα που παρουσίαζε να μην τον κολακεύει. Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου, άλλαξε μυαλά και… μαλλιά, προς το καλύτερο.

Ο κουρέας της... Μαδρίτης

Το καλοκαίρι του 2009 άφησε το βροχερό και μουντό Μάντσεστερ για λογαριασμό της ηλιόλουστης Μαδρίτης και της Ρεάλ, η οποία για τον φέρει στην ισπανική πρωτεύουσα πλήρωσε ένα «καράβι» ευρώ στους Άγγλους (σ.σ. 96 εκατομμύρια ευρώ). Από τότε και μέχρι σήμερα ο Ρονάλντο έχει αλλάξει πολλές φορές την κόμη του, η οποία είναι πάντα προσεγμένη μέχρι τελικής… τρίχας. Μάλιστα, αρκετά από τα κουρέματα του Πορτογάλου έκαναν πολλούς πιτσιρικάδες να θέλουν να τα αντιγράψουν και έτσι οι κουρείς της Μαδρίτης έκαναν «χρυσές» δουλειές.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: