Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού;

Κάθε ώρα που περνάει, το δίδυμο Νίκου Πασσιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους μεταξύ των μελών της διοικούσας επιτροπής και δεν αποκλείεται από προσωρινό να πάρει μόνιμο χαρακτήρα.

Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού;
Η αίσθηση αυτή επιτείνεται από το γεγονός ότι φτάσαμε ήδη στα μέσα της εβδομάδας και δεν φαίνεται να... κουνιέται φύλλο στο θέμα του αντικαταστάτη του Μάκη Κατσαβάκη.
Ονόματα κυκλοφορούν πολλά όμως επίσημη κρούση δεν έχει γίνει σε κανένα. Μόνο διερευνητικές επαφές και ερωτήσεις για κάποιους προπονητές που είτε κυκλοφορούν ελεύθεροι είτε δεσμεύονται με ομάδες. Οι άνθρωποι της διοικούσας γνωρίζουν ότι καλούνται να πάρουν μια δύσκολη απόφαση αλλά αφενός δεν θέλουν να βιαστούν και αφετέρου δεν θέλουν να καταλήξουν σε μια λύση αμφιβόλου προελεύσεως και προοπτικής. Λένε δηλαδή: "Αν είναι να φέρουμε ένα προπονητή που δεν έχει μεγάλη διαφορά από τον Κατσαβάκη, καλύτερα να μείνουμε με το δίδυμο Πασσιαλή-Μπουγιουκλή".
Η αλήθεια είναι ότι ειδικά από την ελληνική αγορά δεν φαίνεται να υπάρχουν προπονητές για τους οποίους... πετάνε τη σκούφια τους και οι καλοί προπονητές από το εξωτερικό κοστίζουν και δεν μπορούν να τους υποστηρίξουν οικονομικά αυτή τη στιγμή. Όλοι αυτοί οι λόγοι τους οδηγούν στη σκέψη να στηρίξουν την επιλογή του διδύμου Πασσιαλή-Μπουγιουκλή που μπορεί να μην διαθέτει εμπειρία από πάγκο πρώτης ομάδας,έχει όμως άριστη γνώση της ομάδας και έχει την υποστήριξη του κόσμου αφού προέρχεται από τα σπλάχνα του.allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: