Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Πλησιάζει το «αντίο» για Κόμπι;

Πλησιάζει το «αντίο» για Κόμπι;
Ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2014 όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του με τους Λέικερς, άφησε ο Κόμπι Μπράιαντ.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας του Λος Άντζελες τόνισε πως μετά από αυτό το διάστημα πολύ δύσκολα θα παραμείνει να είναι στο υψηλό επίπεδο, καθώς έχει πατήσει πλέον τα 34.

«Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος», δήλωσε αρχικά ο Κόμπι Μπράιαντ σε «πηγαδάκι» μετά την προπόνηση των Λέικερς αναφορικά με το πότε σκέφτεται να αποσυρθεί από το μπάσκετ, για να συμπληρώσει: «Είναι απλά τρία ακόμα χρόνια και είναι αρκετός καιρός για να συνεχίσω να είμαι στο υψηλό επίπεδο στην προπόνηση, στην προετοιμασία και την υγεία. Είναι πολλά τα χρόνια. Για γκαρντ; Είναι πολλά χρόνια».

Στη συνέχεια, ο Κόμπι τόνισε πως στην τελική του απόφαση θα παίξει ρόλο, όχι η υγεία, αλλά το αν θέλει πραγματικά να συνεχίζει να αγωνίζεται: «Δεν είναι θέμα υγείας απαραίτητα. Είναι η ερώτηση του “θέλω να το κάνω; Έχω ακόμα την… πείνα να συνεχίσω να βρίσκομαι στο υψηλό επίπεδο;”», για να καταλήξει πως σίγουρα δεν πρόκειται να παίζει και να έχει 15 πόντους κατά μέσο όρο, έτσι να… γεμίζει το ρόστερ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: