Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες ηγέτες»

Ο βετεράνος παίκτης του Ηρακλή και πατέρας του Γιώργου Κατσικά, Στέλιος Κατσικάς, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον Ηρακλή, τον ΠΑΟΚ και τον γιο του.

Για το παιχνίδι του Ηρακλή με τη Νίκη Βόλου:

«Θα είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και πολύ δύσκολο. Οι ομάδες δεν έχουν βρει ακόμα τα πατήματά τους στο γήπεδο, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».

Για τον Ηρακλή:

«Ο Ηρακλής δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του γιατί έρχεται από ένα διάστημα που έγιναν πολλά. Αυτοσκοπός για τον Ηρακλή είναι να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ. Οι άνθρωποι του Ηρακλή και οι οπαδοί θα πρέπει να είναι ήρεμοι δεν χρειάζεται να πιέζουν την ομάδα. Ο Ηρακλής πιστεύω ότι θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος, έχει καλό ρόστερ. Το σημαντικότερο είναι να τους αφήσουν να δουλέψουν και στο τέλος θα τα καταφέρουν».

Για τον Γιώργο:

«Είναι ένα παιδί που ασχολείται από πολύ μικρός με το ποδόσφαιρο και έφτασε εδώ που έφτασε. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος με καυτή δυναμική. Νιώθει πολύ μεγάλη ικανοποίηση που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ αλλά νιώθει και την πίεση ενός συλλόγου του επιπέδου του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες ηγέτες, για να μπορέσεις να έχεις διάρκεια σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει προσόντα ψυχικά, πνευματικά και όχι μόνο αμιγώς ποδοσφαιρικά. Νομίζω ότι ο Γιώργος το καταλαβαίνει αυτό και κάνει την προσπάθειά του, έχει ένα κόσμο ο οποίος τον στηρίζει, η διοίκηση τον πιστεύει έχει τα πάντα που χρειάζεται ένας νεαρός ποδοσφαιριστής ώστε να σταδιοδρομήσει».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε σωστό μονοπάτι, με σταθερή διοίκηση, ξεκάθαρη τεχνική ηγεσία και ένα κόσμο που στηρίζει την ομάδα. Τι άλλο θέλει ο ΠΑΟΚ για να πετύχει;».


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: