Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Σαρρής: «Θα είμαστε δίπλα σας»

Τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, όπου ο Εθνική προετοιμάζεται για τον αγώνα με την Βοσνία, επισκέφθηκε ο Γιώργος Σαρρής με τη συνοδεία του Σοφοκλή Πιλάβιου, ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους παίκτες και να συνομιλήσει μαζί τους.

«Εγώ και το ΔΣ της ΕΠΟ θα είμαστε δίπλα σας. Η πολιτική μας για την Εθνική θα συνεχιστεί χωρίς καμία παρέκκλιση. Θα είμαι σε επικοινωνία με τον κ. Σάντος και τον κ. Φύσσα, καθώς και με εσάς τους ίδιους, σε περίπτωση που χρειαστείτε κάτι. Πιστεύω ότι είστε σε καλή κατάσταση και πάμε να νικήσουμε στους δύο επόμενους αγώνες που έχουμε. Βλέπω πώς είναι το κλίμα στην ομάδα και χαίρομαι γι αυτό» υπογράμμισε μιλώντας στους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Φερνάντο Σάντος: «Καλή επιτυχία και σε σας και στον κ. Πιλάβιο σε ό,τι κι αν κάνει. Από την πλευρά μας, να είστε 100% σίγουρος ότι μπορείτε να υπολογίζετε σε όλους τους παίκτες, που αγαπούν την ομάδα και την πατρίδα. Είναι κάτι που έχει φανεί από το πάθος τους σε κάθε αγώνα κι εγώ τους εμπιστεύομαι απόλυτα».


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: