Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Ευρωλίγκα 2012 - 2013: Η Nova ενώνει τις 24 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης!!

Ο κορυφαίος θεσμός των ευρωπαϊκών συλλόγων μπάσκετ της Ευρώπης, η Ευρωλίγκα, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 11/10 και θα προβάλλεται και φέτος στην Nova.

H φετινή χρονιά υπόσχεται ακόμη περισσότερο θέαμα και αγωνιστικό ενδιαφέρον καθώς υπήρξαν αλλαγές στη δομή διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Η ένταξη μίας μόνο ομάδας από τον προκριματικό γύρο στην κανονική περίοδο, η αύξηση των αγωνιστικών ημερών κατά την φάση του TOP 16, η αλλαγή των ημερών διεξαγωγής των αγώνων σε Πέμπτη και Παρασκευή και η αύξηση του αριθμού των αγώνων που θα παράγονται σε τεχνολογία HD, συνθέτουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την διεξαγωγή μίας πολύ ανταγωνιστικής,
δυναμικής και θεαματικής σεζόν.

Οι συνδρομητές της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αγώνες των ελληνικών ομάδων, σημαντικούς αγώνες πρόκρισης καθώς και αγώνες των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

Οι ελληνικές ομάδες καλούνται για ακόμη μια φορά να παλέψουν για τον στόχο “Final Four, Λονδίνο 2013”.

O Ολυμπιακός θα κληθεί να υπερασπισθεί τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης υπό την καθοδήγηση του νέου του προπονητή Γιώργου Μπαρτζώκα με εκκίνηση σε έναν δύσκολο όμιλο, ενώ ο Παναθηναϊκός των έξι αστέρων, μπαίνει σε μία νέα εποχή, μετά την αποχώρηση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Οι μεταδόσεις της Νova για την 1η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων:

Πέμπτη 11/10

21:00 - Ολυμπιακός - Κάχα Λαμποράλ σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα, σχόλιο του Νίκου Παπαδογιάννη και ρεπορτάζ του Νικήτα Αυγουλή από το NS2/NS2HD

21:45 - Ουνικάχα Μάλαγα - Μακάμπι σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη από το NS3

21:45 - Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ – Χίμκι σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη από το NS1/NS1HD

19:00 - ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λιέτουβος Ρίτας σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου από το NS3

19:45 - Ζαλγκίρις Κάουνας - Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκας από το NS4

21:45 - Καντού - Ολίμπια Λουμπλιάνας σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα από το NS4

Η αγαπημένη εκπομπή «Super Euroleague» με τον Γιώργο Σύριγο από φέτος εμπλουτίζεται με τον προπονητή και ειδικό σε θέματα μπάσκετ, Μάνο Μανουσέλη ο οποίος θα αναλύει τους αγώνες κάθε αγωνιστική με τη βοήθεια της τρισδιάστατης γραφιστικής ανάλυσης, δίνοντας φυσικά ιδιαίτερη βαρύτητα στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων.

Την Πέμπτη 11/10, η εκπομπή θα αρχίσει αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός - Κάχα Λαμποράλ με ζωντανή σύνδεση και πλούσιο ρεπορτάζ από το ΣΕΦ αλλά και τα καλύτερα στιγμιότυπα όλων των αγώνων.

Καλεσμένος του Γιώργου Συρίγου στο studio της Nova θα είναι ο προπονητής του Πανιωνίου, Θανάσης Σκουρτόπουλος.
Η εκπομπή «Super Euroleague» θα προβληθεί από το NS2/NS2HD.

Παρασκευή 12/10:

21:45 - Μιλάνο - Ανατολού Εφές σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα από το NS2/ΝS2 HD

21:45 - Μοντεπάσκι Σιένα – Αλμπα σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή από το NS3

20:00 – Μπεσίκτας - Παρτιζάν σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη από το NS4

19:30 - Μπαρτσελόνα - Μπροζέ σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη από το NS3

Η εκπομπή «Super Euroleague» θα προβληθεί από το Novasports 3 στις 24.00 και ο Φίλιππος Συρίγος που θα βρίσκεται στη Μαδρίτη για τη Νοva, θα δώσει ζωντανά το σχόλιο του για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γιώργος Συρίγος θα υποδεχτεί στο studio της Nova, τον πρωταθλητή Ευρώπης με τη φανέλα του Ολυμπιακού, Γιώργο Πρίντεζη.

Σημαντικοί αγώνες live streaming στο novasports.gr

Οι αγώνες Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ – Χίμκι την Πέμπτη στις 21.45 και
Μιλάνο - Ανατολού Εφές, την Παρασκευή στις 21.45, θα προβληθούν σε live streaming στην WEB TV του www.novasports.gr , μια προσφορά του Ομίλου Forthnet προς τους συνδρομητές των broadband υπηρεσιών Forthnet.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: