Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

«Ούτε εγώ δεν το περίμενα»

«Ούτε εγώ δεν το περίμενα»
Η πορεία του Πλατανιά στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχει εκπλήξει μόνο τους Έλληνες φιλάθλους, αλλά και τους ίδιους τους παίκτες του, όπως είπε στο sport-fm.gr o Ζέλικο Κάλαϊτζιτς.

Ο Σέρβος μέσος μίλησε και για το επόμενο παιχνίδι του συλλόγου των Χανιών κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά και πως αισθάνεται ο ίδιος που θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς στον Θέμη Λιουδάκη:

Για τον αγώνα με τον Άρη:

«Ξέραμε πως ο Άρης θα έμπαινε δυνατά στο παιχνίδι, γιατί προερχόταν από μερικά ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ωστόσο, παρά το άγχος μας κάναμε μία καλή εμφάνιση και πήραμε μία σημαντική νίκη».

Για το ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας τους:

«Είμαστε μία νέα ομάδα, όμως ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Όλοι μας είμαστε ενθουσιασμένοι για την μέχρι τώρα πορεία μας. Οι σχέσεις μας στα αποδυτήρια είναι πολύ καλές και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο».

Για το αν περίμενε πως το καλοκαίρι που θα ερχόταν ο Πλατανιάς θα τα πήγαινε τόσο καλά:

«Δεν περίμενα πως θα τα πηγαίναμε τόσο καλά, γιατί η ομάδα βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Σούπερ Λίγκα και επειδή ο σύλλογος είχε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήρθαν το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να θέλουν χρόνο για να “δέσουν”».

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ:

«Έχουμε ακόμη αρκετές μέρες ακόμη ώστε να προετοιμαστούμε για το συγκεκριμένο ματς. Πρόκειται για ένα κρητικό ντέρμπι, αλλά όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να βγούμε νικητές».

Για το πώς αισθάνεται που θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα:

«Θα είναι λίγο περίεργο για εμένα, ιδιαίτερα όταν θα βρεθώ στο “Γεντί Κουλέ”, καθώς έχω πολλούς φίλους στον ΟΦΗ. Ωστόσο, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, προκειμένου να δίνουμε τη νίκη στην ομάδα που βρισκόμαστε».

Για την πορεία του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα:

«Φέτος οι άνθρωποι του συλλόγου έδωσαν ευκαιρίες σε πολλά νέα παιδιά, καθώς είχε πολλά οικονομικά προβλήματα. Μέχρι στιγμής η ομάδα τα πηγαίνει καλά και πιστεύω πως στη συνέχεια θα τα πάει ακόμη καλύτερα».

Για την ποιότητα του φετινού πρωταθλήματος:

«Οι πιο πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να δώσουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Αυτό έχει επηρεάσει και την ποιότητα του πρωταθλήματος, η οποία είναι ένα επίπεδο πιο κάτω, σε σχέση με πέρυσι. Ωστόσο, αν πιστέψουν τα όλους τους νέους ποδοσφαιριστές σίγουρα θα βγει κάτι καλό».

Για το γεγονός πως η διοίκηση του Πλατανιά δεν έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα:

«Σίγουρα αυτό βοηθάει όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς έχουμε το μυαλό μας μόνο στο γήπεδο και όχι στο οικονομικό κομμάτι».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: