Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Αποφασισμένοι για νέους πανηγυρισμούς οι "κυανόλευκοι"

Με τον Εθνικό Γαζώρου έχασε μια νίκη που ήταν φανερό πως μπορούσε να την κατακτήσει. Με την Παναχαϊκή έμεινε στην ισοπαλία που ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Ο Ηρακλής ξεκίνησε την αντεπίθεσή του με την ανατροπή κόντρα στο Θρασύβουλο και τη νίκη της περασμένης Κυριακής. Με κεκτημένη ταχύτητα, έχει ως στόχο να δώσει συνέχεια με "διπλό" στο Βόλο κόντρα στην τοπική Νίκη σήμερα (19:00, OTE TV).
Χρονικά περιθώρια προετοιμασίας; Ελάχιστα. Με εννιά εμβόλιμες στο φετινό πρωτάθλημα, η εικόνα αυτή θα επαναληφθεί πολλές φορές. Με βελτιωμένη ψυχολογία όμως, κρατώντας τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά (προς διόρθωση) του αγώνα με τον Θρασύβουλο, ο Ημίθεος έχει στόχο να επιστρέψει με βαθμολογικά οφέλη από τη Μαγνησία. Απέναντι σε μια ομάδα της οποίας έχει επιβληθεί πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά αντιμετωπίζοντας τη σημερινή "μάχη" με τα τωρινά δεδομένα, η ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη, παρ' ότι είχε μόλις δύο ημέρες προετοιμασίας, δεν κρύβει την αισιοδοξία, την πίστη και την αποφασιστικότητα για τη δεύτερη "κολλητή" νίκη.

Προπόνηση και... αναχώρηση

Δύο προπονήσεις κι αυτές σε χαλαρό τέμπο για τους βασικούς. Ο χρόνος ήταν ελάχιστος για προετοιμασία και για εντατική δουλειά πάνω σε τομείς που ήθελε να εστιάσει ο Γιώργος Στράντζαλης. Χθες η ομάδα προπονήθηκε στις 15:00 και έπειτα αναχώρησε από τη Μίκρα με προορισμό το Βόλο όπου και διανυκτέρευσε πριν το σημερινό παιχνίδι. Στη χθεσινή προπόνηση "παγιώθηκαν" τα προβλήματα και οι απόντες, ενώ μέσα από τακτική και ασκήσεις εμφανίστηκαν κάποιες από τις σκέψεις του Στράντζαλη για τον τρόπο αντιμετώπισης του αγώνα

Νέο πρόσωπο ο Κιβρακίδης

Ο Βουτσιάς δεν ταξίδεψε στη Μαγνησία και ουσιαστικά στη θέση του μπήκε ο Κυριάκος Κιβρακίδης ως νέο πρόσωπο. Μάλιστα είναι η πρώτη του συμμετοχή στην αποστολή της ομάδας. Στους 20 που βρίσκονται από χθες στο Βόλο, συμπεριλαμβάνεται και ο Ιμπραχίμα Μπανγκουρά, όχι όμως και ο Ουάντερσον. Από τους 20 της αποστολής, θα αποκλειστούν δύο για τον καταρτισμό της τελικής 18αδας. Αναλυτικά στο Βόλο ταξίδεψαν οι: Φιρινίδης, Βοσνιάδης, Μίχος, Νατσιόπουλος, Παπαστεριανός, Λιόλιος, Κιβρακίδης, Λόπεθ, Στεφανίδης, Κωνσταντινίδης, Βαγγελόπουλος, Τροΐρης, Σουλίδης, Κριβόκαπιτς, Μπανγκουρά, Λιαπάκης, Ισαάκ, Φερνάντεθ, Παληγεώργος και Χιονίδης.

"Φρεσκάρει" το κέντρο

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, αλλαγές αναμένονται στη μεσαία γραμμή. Ο Φιρινίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Λόπεθ θα καλύψει το αριστερό άκρο, ο Μίχος το δεξί, με τους Βαγγελόπουλο-Παπαστεριανό κεντρικό δίδυμο. Στο κέντρο ο Ηρακλής αναμένεται να παίξει με Λιαπάκη-Τροΐρη και Παληγεώργο, ο Κριβοκάπιτς από αριστερά θα συγκλίνει στο κέντρο, ο Χιονίδης θα αγωνιστεί δεξιά και ο Στεφανίδης στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: