Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Επικεφαλής Κατσιαούνης για Πρωτοδικείο!!

Ο Αλέκος Κατσιαούνης είναι θετικός στην προοπτική να ηγηθεί μία διοίκηση Πρωτοδικείου, με τον ίδιο να το δηλώνει σε τηλεοπτική εκπομπή, κάτι φυσικά πυο ήταν γνωστό και στα υπόλοιπα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ αλλά και στην ΚΜΑ. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη ήταν ξεκάθαρος όταν ρωτήθηκε για την διοίκηση Πρωτοδικείου λέγοντας: «Λέω ναι και μπαίνω σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου» και ουσιαστικά έδωσε το έναυσμα για να προχωρήσουν οι επαφές για να μπει στην τλεική ευθεία η συγκεκριμένη επιλογή.
Ο Αλέκος Κατσιαούνης ήταν στο επίκεντρο για την διοίκηση πρωτοδικείου, όμως ο μεγάλος του, δικαιολογημένος, φόβος ήταν τα χρέη τα οποία έχει η ΠΑΕ. Όμως μετά από κουβέντα που είχε με νομικούς, διευκρινήστηκαν ορισμένα σημεία που ήθελαν εξήγηση και έτσι πήρε την απόφαση να μπει μπροστά: «Το έχω πει και στα υπόλοιπα μέλη, ότι εφόσον υπάρχουν οι νομικές προϋποθέσεις εκείνες που μας έχουν αναλύσει, εγώ προσωπικά μπαίνω σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου».
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέκος Κατσιαούνης θέλει να προχωρήσει με το διοικητικό σχήμα το οποίο έχει επιλέξει ο ίδιος και στο οποίο βρίσκονται μέσα ο Σταύρος Λαμπριάκος, ο Πάνος Στεφανίδης, ο Αντώνης Ζαμπέτας και ο Χρήστος Γρόλλιος εκ μέρους του ΑΣ.
Το μεγάλο θέμα βέβαια είναι οι δύο πρώτοι να πουν το «ναι» στην προοπτική της διοίκησης Πρωτοδικείου, έχοντας βέβαια εδώ και καιρό ενημερωθεί για την διαδικασία. Επίσης στο θέμα της συμμετοχής του Αντώνη Ζαμπέτα υπάρχει το ζήτημα με το δικαίωμα υπογραφής, το οποίο ο ίδιος δεν επιθυμεί να έχει εξ? ολοκλήρου, κάτι για το οποίο φυσικά και μπορεί να βρεθεί λύση.
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το σχήμα το οποίο έχει στο μυαλό του ο Αλέκος Κατσιαούνης μπορεί να προχωρήσει και να συγκροτήσει μία διοίκηση Πρωτοδικείου η οποία να μπορέσει να τρέξει αρκετά ζητήματα.


Και δεύτερο σχήμα


Πέρα από την επιλογή του Αλέκου Κατσιαούνη η οποία εδώ και αρκετό καιρό είναι η βασική μιας και έχει ήδη ενασχόληση στην διοίκηση της ΠΑΕ, πρόσφατες πληροφορίες κάνουν λόγο και για δεύτερο σχήμα το οποίο μάλιστα έχει σηματιστεί και είναι έτοιμος να αναλάβει, εφόσον πάρει το «πράσινο φως» από την ΚΜΑ αλλά και στον ΑΣ. Σε αυτό το δεύτερο σχήμα, το οποίο φαντάζει ως η τρίτη εναλλακτική λύση (η δεύτερη είναι να παραμείνει ως έχει το διοικητικό σχήμα στον Άρη), επικεφαλής φέρεται να είναι μέλος της τωρινής διοικούσας επιτροπής, ενώ την στήριξη τους έχουν εκδηλώση προς το πρόσωπο του παράγοντες οι οποίοι στο παρελθόν βρέθηκαν σε διοικητικές θέσεις στην ΠΑΕ. Βέβαια η επιλογή αυτή θα προχωρήσει μόνο για διοίκηση Πρωτοδικείου κάτι που έχουν ξεκαθαρίσει ήδη τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στον επικεφαλής της κίνησης. Αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή την στιγμή δεν είναι στις βασικές επιλογές η συγκεκριμένη κίνηση, τα μέλη της οποίας παρακολουθούν τις εξελίξεις, αλλά αντιλαμβάνονται πως δύσκολα να μπορέσουν να συγκροτήσουν μία διοίκηση Πρωτοδικείου.
Μάλιστα όσον αφορά τον ΑΣ, έχουν επικοινωνήσει με το προεδρίο του και έχουν γνωστοποιήσει τις προθέσεις τους, μιας και η σχετική λίστα για το Πρωτοδικείου είναι ένα θέμα του Ερασιτέχνη.
Πάντως άπαντες είναι ενήμεροι για το συγκεκριμένο ενδιαφέρον από τους συγκεκριμένους παράγοντες για την διοίκηση Πρωτοδικείου και εφόσον δεν προχωρήσει το σχήμα Κατσιαούνη, τότε ίσως να υπάρξει και συνάντηση με την ΚΜΑ και τον ΑΣ.


Ο χρόνος πιέζει πριν το άρθρο 99

Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος για τον Άρη στην προσπάθεια συγκρότησης διοίκησης Πρωτοδικείου, την στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 99. Σύμφωνα με πληροφορίες θα πρέπει να... τρέξει η διαδικασία για το Πρωτοδικείου πριν υπάρξει η οριστική απόφαση για την υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 99, γι? αυτό τον λόγο θα... πιεστούν οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Η διαδικασία για τον ορισμό διοίκησης μέσω του Πρωτοδικείου απαιτεί ένα χρονικό διάστημα 3-4 ημερών οπότε εφόσον όλες οι κινήσεις είναι γρήγορες, τότε μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα πρέπει να έχει κλείσει το θέμα. Άλλωστε και αυτό ανέφερε πρόσφατα και ο νομικός του ΑΣ, Χρήστος Γρόλλιος ο οποίος είχε συμβουλέψει και την ΚΑΕ Άρης στο θέμα του ορισμού της διοίκησης Πρωτοδικείου.
Γεγονός είναι ότι οι εμπλεκόμενοι γνωρίζουν ότι ο χρόνος πιέζει και πρέπει άμεσα να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, όπως η παραίτηση των μελών της διοικούσας επιτροπής και η εντολή στον ΑΣ για την αίτηση συγκρότησης διοίκησης Πρωτοδικείου, με τον Ερασιτέχνη να προτείνει τους ανθρώπους, οι οποίοι θα έχουν δώσει την συγκατάθεση τους για να λάβουν μέρος σε αυτό το διοικητικό σχήμα, προκειμένου να δώσουν λύσεις και να προχωρήσει η ΠΑΕ.


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: