Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Σεξ το πρωί ή σεξ το βράδυ;

Το σεξ το πρωί, είναι ιδανικό σύμφωνα με τους επιστήμονες, καθώς το σώμα και το μυαλό έχουν ξεκουραστεί και μάλιστα οι άνδρες το προτιμούν, ενώ αντιθέτως οι γυναίκες αρέσκονται στο σεξ την νύχτα.
Η ορμόνη που ονομάζεται ωκυτοκίνη, εκκρίνεται κατά τη διάρκεια του πρωινού σεξ, δημιουργώντας το αίσθημα της χαράς και παράλληλα, τονώνει τη σχέση ενός ζευγαριού, αφού τους φέρνει ακόμη πιο κοντά. Επίσης, όλες οι ορμόνες (οιστρογόνα) και οι χημικές ουσίες που απελευθερώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του σεξ, βοηθούν στην λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Επίσης, ένα καλό σεξ ιδιαίτερα στις γυναίκες, μπορεί να τους φτιάξει την μέρα τους, κάνοντάς τες πολύ χαρούμενες, ευδιάθετες , χαμογελαστές και χαλαρές.
Το πρωινό σεξ είναι ιδιαίτερο ευεργετικό στην υγεία, αφού αποτελεί την καλύτερη και πιο ευχάριστη εκτόνωση του σώματος και του μυαλού, ανακουφίζει από τους πόνους και το άγχος και βελτιώνει επίσης τόσο τις επιδόσεις σας, όσο και τις αντοχές σας. Για αυτόν τον λόγο μάλιστα, όσοι ξεκινούν την μέρα τους με σεξ, νιώθουν ωραία κατά τη διάρκεια της ημέρας και γενικότερα είναι χαρούμενοι. Έτσι συνδέεται το γεγονός, ότι το σεξ χαρίζει υγεία, αφού κυριαρχεί το αίσθημα της χαράς, της ηρεμίας, αλλά και της επαφής με τον άλλον, με αποτέλεσμα το σεξ να συμβάλλει στην καλή ζωή, δηλαδή την καλή σωματική και ψυχολογική υγεία.
Τέλος, τα προκαταρκτικά, ιδιαίτερα στις γυναίκες , είναι ένα πολύ βασικό στάδιο μετάβασης στο σεξ, καθώς η γυναίκα προετοιμάζεται πολύ καλύτερα τόσο σωματικά όσο και εγκεφαλικά για να περάσει στο επόμενο βήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: