Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

«Θα σου… σβήσουν το twitter»

«Θα σου… σβήσουν το twitter»
Χαριτολογώντας θέλησε να απαντήσει ο Δούκας του Κέμπριτζ, Γουίλιαμ, στον Άσλεϊ Κόουλ για το θέμα με το ειρωνικό σχόλιο στο twitter που απευθυνόταν στην FA.

Ο Πρίγκιπας, βρέθηκε μαζί με τη σύζυγό του στην πρώτη, ανοιχτή προπόνηση της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο «St. George’s Park», το μεσημέρι της Τρίτης και είχε χαλαρό τετ – α – τετ με τον αριστεροπόδαρο άσο της Τσέλσι.

Ο Άσλεϊ Κόουλ, αντέδρασε για όσα αναφέρονταν στο σκεπτικό της απόφασης της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Τζον Τέρι για την κατηγορία της ρατσιστικής επίθεσης στον Άντον Φέρντιναντ.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, σχολίασε: «Δηλαδή μου λέτε ότι είπα ψέματα ε; Μπράβο σας εκεί στην FA…».

Βέβαια, ζήτησε συγγνώμη κι ενώ ο κίνδυνος τιμωρίας «παραμόνευε», τελικά αποφεύχθηκε. Στην πρώτη προπόνηση των «τριών λιονταριών» στις νέες εγκαταστάσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν θέλησε να βαρύνει το ήδη χαλαρό κλίμα στην επίσκεψή του στο «St. George’s Park» και είπε στον Κόουλ ότι: «αν συνεχίσεις να είσαι άτακτος, θα σου σβήσουν το twitter».

Φυσικά, ο διεθνής άσος έπιασε το «μήνυμα» του Δούκα, ο οποίος είχε ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά την έβγαλε… «πεντακάθαρη».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: