Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Γραμμένος: «Δεν έχει τύχη η υποψηφιότητα Γκαγκάτση για τον ΠΑΟΚ»

Για το σενάριο να αναλάβει ο Γκαγκάτσης την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Βαγγέλης Γραμμένος, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία τύχη να υλοποιηθεί.

«Ο καταλληλότερος είναι ο κ. Λυσσαρίδης και μακάρι ο ΠΑΟΚ να επενδύσει στο πρόσωπό. Δεν έχει τύχη για τον ΠΑΟΚ η υποψηφιότητα του κ. Γκαγκάτση, διότι είχε δοκιμαστεί. Τώρα θέλει νέα πρόσωπα, υπάρχει νέος επενδυτής και η καταλληλότερη επιλογή είναι ο κ. Λυσαρίδης. Ο ΠΑΟΚ φέρνει κάτι καινούργιο με το Σαββίδη και πρέπει να έχει νέα πρόσωπα», τόνισε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του νομικού, Μάκη Στάμου:

«Ο κ. Λυσσαρίδης πληροί τα εχέγγυα για να αναλάβει το πόστο, διότι η πορεία του δείχνει ότι είναι ικανός και έντιμος. Δεν υπάρχει θέμα μεταξύ των δύο. Ο κ. Γκαγκάτσης ήταν βασιλιάς στην ΕΠΟ για ένα διάστημα και αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρο η πορεία του έχει πάρει την κατιούσα και δεν μπορεί να προσφέρει κάτι στον ΠΑΟΚ.

Πρέπει να επιλεγεί ένας άφθαρτος άνθρωπος, που θα δώσει όραμα στον ΠΑΟΚ. Να έχει ικανότητες και τεχνογνωσία που να πιλοτάρει το μεγάλο καράβι του ΠΑΟΚ. Η ομάδα πρέπει να επανδρωθεί σε όλα τα πόστα με ικανούς ανθρώπους».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: