Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Τους πήρε «φαλάγγι»

Τους πήρε «φαλάγγι»
Έδειξε πως είναι εκ των φαβορί για τη φετινή Ευρωλίγκα η Μπαρτσελόνα και άντε να το αμφισβητήσεις… Οι «μπλαουγκράνα» σάρωσαν με 99-85 τους Μάβερικς στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο του NBA Europa Live Tour και έγινε η δεύτερη ευρωπαϊκή ομάδα, μετά τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, που νίκησε ομάδα από τον «μαγικό κόσμο».

Το πρώτο δωδεκάλεπτο ήταν πιο ισορροπημένο, με τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ να διατηρούν ένα μικρό προβάδισμα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ένα σερί των Καταλανών τους έφερε στο +7, όμως ένα επιμέρους σκορ των πρωταθλητών ΝΒΑ του 2011 τους έφερε στο -2 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Ο ρυθμός των «μπλαουγκράνα» στην τρίτη περίοδο ήταν αδύνατο να ακολουθηθεί από τους Αμερικανούς, που δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Ντιρκ Νοβίτσκι και, έτσι, οι δυο φορές πρωταθλητές Ευρώπης, με πρωτεργάτη τον Ναβάρο, έφεραν το +18 στην ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου. Οι Ντάλας άρχιζαν να πιέζουν στο μισό γήπεδο στην τέταρτη περίοδο, όμως μείωσαν μόνο προσωρινά, καθώς ένα νέο σερί της Μπαρτσελόνα έκανε το +8, +14.


Δωδεκάλεπτα: 21-19, 42-40, 74-56, 99-85




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: