Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Το πλάνο του τεχνικού διδύμου

Αποφασισμένοι να λειτουργήσουν ως... κανονικοί προπονητές και όχι ως τεχνικό δίδυμο με ημερομηνία λήξης, εμφανίζονται οι κ.κ Νίκος Πασσιαλής και Δημήτρης Μπουγιουκλής. Μπήκαν στο Ρύσιο με πλάνο, το οποίο θέλουν να εφαρμόσουν, για όσο χρονικό διάστημα τους δοθεί η δυνατότητα για κάτι τέτοιο και το οποίο (πλάνο) μπορεί να βοηθήσει και τον επόμενο προπονητή, εφόσον αυτός υπάρξει τελικά και αναλάβει κάποια στιγμή την ομάδα.
Οι δύο άνδρες, υποβοηθούμενοι από τον Γιώργο Καδόπουλο, ο οποίος είχε συνεργασία με τον Πασσιαλή στην Κ20 και γνωρίζει πολύ καλά και τον Μπουγιουκλή, καταστρώνουν το δικό τους σχέδιο, ενόψει Παναθηναϊκού. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που μπορεί να βρίσκεται ακόμη αρκετά μακριά (ημερολογιακά), ωστόσο απαιτεί πολύ καλή προετοιμασία, όχι μόνο γιατί είναι εκτός έδρας, αλλά και γιατί η έκβασή του, θα λειτουργήσει καταλυτικά στην ψυχολογία των παικτών, ενόψει των δύο συνεχόμενων εντός έδρας αγώνων που έπονται με Ολυμπιακό και Βέροια. Το νέο τεχνικό δίδυμο, θέλει να δει άμεσα σε αγωνιστικούς ρυθμούς την ομάδα, γι αυτό και επιδιώκει τη διεξαγωγή ενός φιλικού παιχνιδιού, μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να προβεί στις πρώτες διαπιστώσεις και από εκεί και μετά, αναλόγως να κινηθεί.
Μετά την πρώτη γνωριμία της Τρίτης, η ομάδα θ΄ αρχίσει να μπαίνει σε κανονική διαδικασία προπόνησης από σήμερα, στο Ν. Ρύσιο.novasport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: