Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Δέδας: «Η Gazprom θα δώσει καλό όνομα στον ΠΑΟΚ»

Ο συνεργάτης του Γιούρι Ζντοβτς στην ομάδα μπάσκετ της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, Στέφανος Δέδας, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την Gazprom και την οικονομική ενίσχυση προς τις ομάδες της πόλης, τονίζοντας ότι θα ανεβάσει πολύ το επίπεδο στον ΠΑΟΚ, εφόσον επιτευχθεί συμφωνία για τη χορηγία.

«Η Gazprom δίνει ετησίως στη Ζενίτ πάνω από 100 εκατομμύρια, ποσό που καλύπτει το μπάτζετ της ομάδας. Πρέπει να ξέρετε όμως ότι η πιο ακριβή ομάδα για την Gazprom είναι η ομάδα χόκεϊ της Αγίας Πετρούπολης, είναι το νούμερο ένα σπορ για το μάρκετινγκ. Εκεί δίνει τα περισσότερα χρήματα. Και η τρίτη ομάδα είναι η ομάδα μπάσκετ.

Η Gazprom έχει και τράπεζα, είναι τεράστια εταιρία. Το ποσό που διαβάζω ότι προτίθεται να δώσει στον ΠΑΟΚ είναι πολύ μικρό και μάλλον είναι κάτι για το ξεκίνημα. Στην εταιρία υπάρχει ένα κλίμα ανοίγματος προς την Ευρώπη και αυτά είναι θετικά μηνύματα. Εδώ πάντως δε σκέφτεσαι τα χρήματα υπάρχουν καλές πληρωμές και στην ώρα τους», είπε ενώ για τα οφέλη που θα προκύψουν για τον ΠΑΟΚ αν προχωρήσει η συμφωνία σημείωσε:

«Θα ανεβάσει σίγουρα το επίπεδο. Επιπλέον, δίνει ένα καλό όνομα στον ΠΑΟΚ για να κάνει μεταγραφές. Όταν ο χορηγός εγγυάται για μια μεταγραφή, ο παίκτης ζητάει και ρεαλιστικά ποσά».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: