Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Αλεξανδρής: «Θα ήταν αλλιώς, αν παίζαμε όλοι μαζί»

Ο προπονητής του μπασκετικού Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής, μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» εμφανίστηκε προβληματισμένος για το γεγονός ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους Αμερικανούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους για τη νέα σεζόν.

Ο "τίγρης" αναέφερε μεταξύ άλλων:

«Δουλέψαμε τόσο καλά από το καλοκαίρι, φέραμε καλούς και έμπειρους παίκτες και Αμερικανάκια για να δώσουν φρεσκάδα όμως τη Δευτέρα αρχίζει το πρωτάθλημα και μας ξεγελάσανε. Νομίζαμε ότι μπορούμε να έχουμε τους παίκτες και στο πρωτάθλημα και ο σχεδιασμός ανατράπηκε.

Ο πρόεδρος κάποια στιγμή θα μιλήσει. Δε γίνεται ένα τόσο μεγάλο σωματείο με τη δυναμική του Άρη να μην μπορεί να παρουσιάσει μια ομάδα όπως τη θέλει. Δε μιλάω μόνο για το θέμα Σκορδίλη. Κάναμε έναν σχεδιασμό χωρίς η διοίκηση να πρέπει να επωμιστεί όλες τις παλιές υποθέσεις. Δεν μπορεί με τα έσοδα που έχουμε να πληρώνουμε ΙΚΑ, εφορία, τους παίκτες και 100 παλιές υποθέσεις. Χρειαζόμαστε τους διακανονισμούς.

Είχαμε πει ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μεγάλη ομάδα, για να έρθει ο κόσμος στο γηπεδο και να έχουμε περισσότερα έσοδα για να ανταποκριθούμε και στις παλιές υποχρεώσεις.

Δε θα παίξω με τους Αμερικάνους πάλι με τον Παναθηναϊκό και γενικότερα και με τα παιδιά δημιουργείται μια αναστάτωση. Αν το ξέραμε από την αρχή, θα είχαμε κάνει άλλο σχεδιασμό. Ήρθε και μια ήττα από την Κηφισιά που δεν έπρεπε να έρθει, αλλάκαι η Κηφισιά είναι ομάδα που έχει πέντε ξένους. Εμείς κερδίσαμε μια ομάδα με τριπλάσιο μπάτζετ.

Είμαι ευτυχής που έχω αυτά τα παιδιά που δουλεύουν εξαιρετικά και μου δίνουν κουράγιο για να πιέσουμε καταστάσεις και να ενισχύσουμε την ομάδα και η δυναμικότητα να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα. Αλλιώς θα ήταν ο κόσμος, αν παίζαμε όλοι μαζί.

Δεν μπορώ να οριοθετήσω τους στόχους. Είμαι ειλικρινής και σε κάποιους δεν ήχησε καλά. Με τους Αμερικάνους θα διεκδικήσουμε τετράδα, αν δεν παίξουν θα παλέψουμε για την παραμονή. Θα την εξασφαλίσουμε πιστεύω, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα είναι δύσκολη χρονιά. Αν μπορέσουμε να ενισχύσουμε το ρόστερ με δύο παίκτες, οι στόχοι θα είναι να είμαστε το λιγότερο στην εξάδα».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: