Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Ιωαννίδης: «Το βασικότερο ήταν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Ο πρόεδρος του ΚΑΟΔ, Άρης Ιωαννίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει τελικά και τον παίκτη του ΚΑΟΔ που βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία.


Για το πρωτάθλημα:

«Το βασικότερο ήταν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μεγάλο ρόλο έπαιξαν και δύο μεγάλοι που έκαναν πίσω, αυτό επιτεύχθηκε και υπάρχει ικανοποίηση από όλες τις πλευρές. Ο ΕΣΑΚΕ είναι βασικό να είναι ενωμένος. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και αν καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την φετινή δύσκολη χρονιά, το μέλλον θα είναι καλύτερο».

Για τις ομάδες:

«Υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν τεράστια προβλήματα αλλά από την άλλη υπάρχουν και κάποιες οι οποίες είναι σε καλή κατάσταση. Θα πρέπει αυτά τα δύο πράγματα να συγκεραστούνε και να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Μόνο αν σταθούμε ο ένας στον άλλον θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε».

Για το φιλικό με Άρη και τον παίχτη που βρέθηκε με απαγορευμένη ουσία:

«Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας, εμείς έχουμε ένα πρόβλημα με έναν αθλητή μας, στα ούρα του βρέθηκε μια απαγορευμένη ουσία, εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τον αθλητή. Το όνομά του έχει διαρρεύσει είναι ο Νόουλς. Είναι ένας πολύ καλός παίχτης και θα έλεγα ότι ήταν μια άτυχη στιγμή του παίχτη στις Η.Π.Α και ήδη με ελέγχους που έχουμε κάνει το παιδί είναι καθαρό, ήταν απλά μια κακιά στιγμή».


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: