Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Αποστολίδης: «Η πιο κατάλληλη στιγμή να μιλήσει ο Σαββίδης»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη διοίκηση του Σαββίδη, τη θέση του προέδρου, την Gazprom και για την συνέντευξη Τύπου που θα δώσει ο Σαββίδης την Παρασκευή.


Για τη διοίκηση του Σαββίδη:

«Ο Σαββίδης πρέπει να σχηματίσει μια διοίκηση προφανώς πρωτοδικείου για την ώρα και να ψάξει τους ανθρώπους που θα αποτελέσουν το διοικητικό συμβούλιο ώστε να οδηγήσει την ομάδα σε ένα διαφορετικό επίπεδο».

Για τη θέση του προέδρου:

«Πιστεύω πως με τα νέα δεδομένα που φαίνετε να δημιουργούνται στον ΠΑΟΚ, δημιουργούνται και νέες ιδιότητες. Υπάρχουν άτομα που μπορούν να αναλάβουν τη θέση του προέδρου, για τον Λυσσαρίδη θα πω ότι μπορεί να μπει σε μια τέτοια θέση. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το πόσο θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις συνθήκες του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι ένα άτομο εντιμότατο και σοβαρός. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο όμως υπάρχει δυστυχώς ένα περιβάλλον που δεν μπορείς να παίξεις με τους κανόνες του έντιμου και σοβαρού».

Για το ότι δεν μπαίνει ο ίδιος ο Σαββίδης για πρόεδρος:

«Είναι δύσκολο να γίνει αυτό. Ο κ. Σαββίδης είναι ένας επιχειρηματίας μεγάλης εμβέλειας με πολλές επιχειρήσεις και δεν θα μπορεί να λειτουργεί ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Σε αυτό το μεταβατικό στάδιο που είναι ο ΠΑΟΚ δεν νομίζω ότι μπορεί να λειτουργήσει ένας πρόεδρος εξ αποστάσεως. Ένας μεγαλομέτοχος μπορεί, ένας πρόεδρος όχι».

Για την Gazprom:

«Είναι κάτι που δεν είναι ακόμα σίγουρο, αν γίνει όμως κάτι τέτοιο θα είναι μεγάλη επιτυχία. Η συγκεκριμένη εταιρία όταν επενδύει σε ομάδες τα νούμερα είναι πολύ μεγάλα».

Για την συνέντευξη Τύπου που θα δώσει ο Σαββίδης την Παρασκευή:

«Εμένα μου άρεσε και μου αρέσει η προσέγγιση του Σαββίδη μέχρι στιγμής καθώς είναι πολύ σοβαρή. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσει τις γενικές γραμμές και τους στόχους που έχει βάλει για τον ΠΑΟΚ, αυτό το περιμένουμε όλοι. Εύχομαι να είναι από τις λίγες συνεντεύξεις Τύπου που θα δίνει στην διάρκεια».


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: