Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

«Υπερέχει η Γιουβέντους σε ποιότητα»

«Υπερέχει η Γιουβέντους σε ποιότητα»
Η Γιουβέντους έχει μεγαλύτερη ποιότητα αλλά η Μίλαν μπορεί να την κερδίσει στο μεταξύ τους παιχνίδι σήμερα το βράδυ, σύμφωνα με τον Ρικάρντο Μοντολίβο.

Οι «μπιανκονέρι» έχουν 17 ολόκληρους βαθμούς περισσότερους από τους «ροσονέρι» αλλά ο Ιταλός διεθνής πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να εμπνευστεί από την εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα με τη Νάπολι, όταν και από το 2-0 επέστρεψε στο 2-2.

«Υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ της ομάδας μας και της Γιουβέντους», τόνισε ο 27χρονος άσος στη Gazzetta dello Sport και συνέχισε:

«Έχουν μεγαλύτερη ποιότητα σαν ομάδα, είναι περισσότερο ομάδα, αλλά έχουμε τα όπλα να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι εναντίον τους.

Μετά τους αγώνες με τη Νάπολι και την Άντερλεχτ, καταφέραμε να περιορίσουμε κάποια από τα λάθη μας που κάναμε στην αρχή της χρονιάς. Ένα καλό αποτέλεσμα μπορεί να στείλει ένα μήνυμα, σε όλους τους αντιπάλους μας.

Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο και να «βράζει». Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους, οφείλουμε να τους κρατήσουμε μακριά από την περιοχή μας και να επιτεθούμε σε κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί
».

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν ανησυχεί για τη δυναμική του αντιπάλου και είναι συγκεντρωμένος στο πως η ομάδα του θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Αντιμετωπίζουμε την πιο δυνατή ομάδα του πρωταθλήματος και πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να κάνει τα πράγματα διαφορετικά, και θα είναι μια μεγάλη βοήθεια για εμάς.

Οφείλουμε να παίξουμε με μεγάλη ένταση για 100 λεπτά, χωρίς να κάνουμε λάθη και για να πετύχουμε το στόχο μας πρέπει να κάνουμε μια τέλεια εμφάνιση
», συμπλήρωσε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: