Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

«Φοβάται» τον Αμπράμοβιτς ο Γκουαρντιόλα!!

«Φοβάται» τον Αμπράμοβιτς ο Γκουαρντιόλα
Η …έφεση του Ρομάν Αμπράμοβιτς στις απολύσεις τεχνικών είναι ο βασικός προβληματισμός του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος δέχεται ισχυρές πιέσεις για να αναλάβει την Τσέλσι από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, τι ζητά ο Ισπανός προπονητής και τι προσφέρει ο Ρώσος μεγιστάνας.

Με βάση τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα προβληματίζεται για την ευκολία με την οποία ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι απομακρύνει τους προπονητές των Λονδρέζων.

Ο 41χρονος Ισπανός θέλει πίστωση χρόνου σε όποια ομάδα αναλάβει, αφού η κατάσταση δεν θα είναι ίδια όπως στην Βαρκελώνη, όπου ο σύλλογος δούλευε με ένα συγκεκριμένο πλάνο για αρκετά χρόνια.

Από την πλευρά του, ο Αμπράμοβιτς θέλει όσο τίποτα άλλο να δει τον Γκουαρντιόλα στον πάγκο του «Stamford Bridge» και είναι διατεθειμένος να ικανοποιήσει αρκετές από τις επιθυμίες του Ισπανού, ακόμη και να αλλάξει την τακτική που τον θέλει να μην δίνει πίστωση χρόνου.

«Όταν ο Πεπ επιστρέψει θέλει σταθερότητα και τα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες δεν δείχνουν πως υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για να χτίσει ένας προπονητής αυτό που θέλει», δηλώνει άτομο του περιβάλλοντος του Γκουαρντιόλα σε αγγλική εφημερίδα, για να προσθέσει πως ο Ρώσος επιχειρηματίας «ακούει τι του λένε οι διοικούντες της ομάδας αλλά δεν δίνει σημασία». Η απόφαση του Γκουαρντιόλα για το μέλλον του δεν πρόκειται να ληφθεί άμεσα και όλα δείχνουν πως εξελίξεις αναμένονται μετά το νέο έτος.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: