Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

«Κυρία» με τα όλα της!!


«Κυρία» με τα όλα της
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του κυπριακού η Ανόρθωση, η οποία επικράτησε της ΑΕΚ Λάρνακας με σκορ 3-2.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα η «Κυρία» βρίσκεται στη κορυφή με 31 βαθμούς έχοντας διαφορά ασφαλείας από τον ΑΠΟΕΛ 6 βαθμών που έχει ένα αγώνα λιγότερο.

Τώρα όσον αφορά στο ματς εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά ήταν οι φιλοξενούμενοι, με αποτέλεσμα να πάρουν το προβάδισμα στο 12’ με τον Ρέζεκ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Μάτσι στο 30’. Μάλιστα, πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 39’ με τον Πάλιτς. Βέβαια, δεν το χάρηκαν για πολύ, αφού στο 43’ ο Ίλιτς έκανε το 2-2 αποτέλεσμα που ήταν και εκείνο με το οποίο πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες της Ανόρθωσης ήταν εκείνοι που συνέχιζαν να πιέζουν για το γκολ που θα τους έδινε το «τρίποντο» και θα τους έβαζε σε θέση… οδηγού για το πρωτάθλημα. Τελικά αυτό ήρθε στο 66’ με τον Τόνι Κάλβο. Ο πρώην παίκτης του Άρη με ωραίο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 3-2 σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής η Ομόνοια επικράτησε 4-2 εντός έδρας της Πάφου, ενώ Εθνικός Άχνας και Παραλίμνι έμειναν στο 0-0.

Η (11η) αγωνιστική

Σάββατο (24/11)

Εθνικός Άχνας-Παραλίμνι 0-0
ΑΕΚ Λάρνακας-Ανόρθωση 2-3
Ομόνοια-Πάφος 4-2

Κυριακή (25/11)

Αγία Νάπα-Δόξα Κατοκοπιάς (17:00)
Νέα Σαλαμίνα- Αλκή (18:00)
Ολυμπιακός Λευκωσίας-Απόλλων Λεμεσού

Δευτέρα (26/11)

ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ (19:00)

Η επόμενη (12η) αγωνιστική:


Πάφος- ΑΠΟΕΛ
Ανόρθωση- Α.Ε Λεμεσού
Απόλλων Λεμεσού- Νέα Σαλαμίνα
Δόξα Κατοκοπιάς- Εθνικός Άχνας
Παραλίμνι- ΑΕΚ Λάρνακας
Ομόνοια- Ολυμπιακός Λευκωσίας
Άλκη- Αγία Νάπα



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: