Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Μόνο η Θέλτα ξέφυγε του Μέσι…!!

Μόνο η Θέλτα ξέφυγε του Μέσι…
Ο Λιονέλ Μέσι έχει ένα Νοέμβριο γεμάτο γκολ. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα τον τρέχοντα μήνα, εκτός από μια φορά, στον αγώνα κόντρα στη Θέλτα. Στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια κατάφερε να σκοράρει συνολικά επτά φορές.

Μια ημέρα μετά τη γέννηση του γιου του Τιάγκο, ο Μέσι δεν μπορούσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα της Θέλτα στο «Καμπ Νου» και να αφιερώσει το γκολ στον νεογέννητο παιδί του. Θα είχε όμως την ευκαιρία να το κάνει σύντομα. Τρεις ημέρες αργότερα κατάφερε να σκοράρει στη Γλασκώβη κόντρα στη Σέλτικ στο τέλος του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα για τους «μπλαουγκράνα». Αυτή ήταν και η μοναδική φορά που πέτυχε μόλις ένα γκολ, καθώς πέτυχε από δύο στα άλλα τρία παιχνίδια.

Δις σκόραρε κόντρα στη Μαγιόρκα και τη Σαραγόσα στο ισπανικό πρωτάθλημα και έκανε το ίδιο και στη Μόσχα κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας για το Champions League, ανεβάζοντας συνεχώς τα νούμερα του. Μέχρι τώρα στη σεζόν έχει πετύχει ένα χατ τρικ και εννιά φορές κατάφερε να σκοράρει δις σε ένα αγώνα. Αυτά τα δέκα παιχνίδια που έχει πετύχει από δύο γκολ και πάνω, σίγουρα αποτελούν «ξεχωριστό» παράσημο» για τον Αργεντινό.

Ο Τίτο Βιλανόβα δήλωσε στη Μόσχα ότι ο Μέσι δεν παίζει για τα νούμερα του αλλά για το καλό της ομάδας. Ο ίδιος ο «μικρός μάγος» παραδέχεται ότι η προσωπική δόξα δεν είναι αυτή που τον οδηγεί αλλά όλοι καταλαβαίνουν ότι ένα παίκτης των δικών του δυνατοτήτων προσπαθεί να βρει κάτι να τον παρακινεί. Και αυτό είναι το να σπάει το ένα ρεκόρ μετά τον άλλο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: