Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Της έκοψε τα φτερά!!

Της έκοψε τα φτερά
Δεν είναι κάθε μέρα της... Βέροιας. Εκεί που λέγαμε ότι η ΑΕΚ έχει επίγνωση της κατάστασης και δεν ψήλωσε ξαφνικά επειδή έκανε μια νίκη, τελικά έγινε αυτό που φοβόντουσαν πολλοί φίλοι της. Πήγε να παίξει μπάλα. Να το πάρει το ματς αεράτα. Καλά τα πήγε στο πρώτο μέρος, αλλά γκολ δεν έβαλε. Το πείραμα να παίξει πάλι χωρίς σέντερ φορ ο Λίνεν, δεν βγήκε. Γύρω γύρω όλοι.

Γράφει ο Γιώργος Μαζιάς

Ο Λεβαδειακός δεν είναι το ίδιο αφελής με την ομάδα της Ημαθίας. Οσο η ΑΕΚ δεν αγχωνόταν και άφηνε την ώρα να περνά, τόσο το καλύτερο. Δεν μπορεί, κάτι θα γίνει και θα μπει το γκολ. Ετσι σκεφτόντουσαν στην «Ενωση». Μπήκε, αλλά από τους Βοιωτούς. Τρίτη σερί νίκη και πρώτη στην ιστορία του επί της ΑΕΚ που έκανε πισωγύρισμα. Για την ακρίβεια ένα βήμα εμπρός μετά το »διπλό» στη Βέροια και δυο πίσω μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό. Πάλι τελευταία έμεινε. Εκεί που πήγε να στρώσει, έφαγε χαστούκι γερό. Τόσο δυνατό που να της θυμίσει ότι αν δεν είσαι πάντα προσγειωμένος και πας να το παίξεις μάγκας ενώ δεν είσαι (αγωνιστικά) θα την πατήσεις. Ο Παράσχος και οι παίκτες του έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από τέτοια παιχνίδια σε σχέση με τα πιτσιρίκια του Λίνεν.

Αν πάντως υπάρχει ομάδα που αξίζει ειδική μνεία είναι ο ΠΑΣ. Εκανε κι αυτός τρίτη σερί νίκη κι από εκεί που πήγαινε για φούντα, τώρα βλέπει μέχρι και πλεϊ οφ! Υπερβολές ή όχι, το θέμα είναι τι λέει η βαθμολογία και τα αποτελέσματα. Eστρωσε την άμυνα του και πλέον το ένα γκολ είναι αρκετό. Αρέσει ή όχι το «1-0» δίνει τους ίδιους βαθμούς με το «3-0» ή το «4-1».

Αυτό σκέφτεται και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Εκεί που είχε στραβώσει άσχημα το ματς στο Περιστέρι, η τύχη χαμογέλασε στον Ατρόμητο. Στην τελευταία φάση. Εκεί που όλοι έβριζαν, η ομάδα έγινε πάλι «ομαδάρα» και πάει φουλ για Ευρώπη. Μπαλάρα δεν έπαιξε. Μάλλον απογοήτευσε, αλλά μια «άσχημη» νίκη είναι πάντα πιο χρήσιμη από μια «όμορφη» ήττα.

Αυτά για την πρώτη δόση της αγωνιστικής. Το περίφημο κυρίως πιάτο σερβίρεται σε Κρήτη και Τούμπα. Στο νησί ο Παναθηναϊκός πάει για δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά ο Πλατανιάς με τον Αναστασιάδη να κάνει πρεμιέρα στον πάγκο του δεν θα είναι χαμηλό εμπόδιο. Να δουμε αν ο ενθουσιασμός των «πρασίνων» με τον Ρότσα στον πάγκο θα είναι και πάλι αρκετός για το τρίποντο.

Στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ βάζει δύσκολα στον Ολυμπιακό. Το πιο δύσκολο, μέχρι σήμερα, μάθημα στο φετινό πρωτάθλημα. Η κούραση από το ματς στη Γερμανία μεγάλη για τους «ερυθρόλευκους». Η ομάδα του Δώνη περιμένει πως και πως για να δώσει απαντήσεις μετά την αναιμική
εμφάνιση στο ΟΑΚΑ. Φαβορί, όπως σε όλα τα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας, είναι ο Ολυμπιακός, αλλά οριακά. Η Τούμπα δεν είναι όποια κι όποια έδρα. Εκεί οι Πειραιώτες κινδυνεύουν άμεσα να χάσουν το αήττητό τους. Δεν θα τους χαλάσει το «Χ», αλλά θέλουν να κάνουν το «διπλό» που θα τελειώσει οριστικά (επί της θεωρητικής βάσης) τον τίτλο και θα στείλουν προς πάσα κατεύθυνηση ηχηρό μήνυμα κυριαρχίας. Το ίδιο θέλει να κάνει για τους δικούς του λόγους ο ΠΑΟΚ. Η δύναμη της έδρας του δίνει πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει...



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: