Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

«Ξεχωριστός ο αγώνας με την Ατλέτικο»

«Ξεχωριστός ο αγώνας με την Ατλέτικο»
Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες παραδέχεται ότι ο αγώνας της Κυριακής κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης θα είναι σημαντικός και πολύ ειδικός για τον ίδιο. Ο άσος της Σεβίλλης αγωνίστηκε κατά το παρελθόν στους «ροχιμπλάνκος» από τους οποίους αποχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Ρέγιες προσπαθεί να βρει και πάλι τον εαυτό του, κάτι που έδειξε και με την εμφάνιση του κόντρα στην Μπέτις, όταν και πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μια ασίστ.

«Ο αγώνας στο «Βιθέντε Καλντερόν» είναι πολύ ειδικός για μένα» τόνισε ο ίδιος και συνέχισε: «Στο τέλος της ημέρας θα είναι ακόμη τρεις βαθμοί αλλά θα είναι πιο σημαντικό για εμένα, παρά για τους συμπαίκτες μου. Δε γνωρίζω πως θα με υποδεχθούν αλλά δεν είναι κάτι που θα με κάνει να χάσω τον ύπνο μου».

Με τις απουσίες των Αλβάρο Νεγρέδο και Γκάρι Μέδελ ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα χρειαστεί να παίξει και για αυτούς.

«Έχουμε πολλούς σημαντικού παίκτες, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν το έργο των παιδιών που λείπουν. Η ομάδα έχει μεγάλη επιθυμία για νίκη και μετά το ντέρμπι πολύ υψηλό ηθικό».

Η Σεβίλλη δεν τα καταφέρνει πάντως εξίσου καλά και εκτός έδρας.

«Δεν έχουμε απάντηση για αυτό. Στα αποδυτήρια ή στο λεωφορείο πηγαίνοντας στο γήπεδο, έχουμε μεγάλη διάθεση αλλά δεν παίρνουμε πάντα αποτελέσματα.

Πλέον είμαι χαρούμενος. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν αγωνιζόμουν και την επόμενη μέρα πέτυχα δύο γρήγορα γκολ. Όλα αλλάζουν στη ζωή ενός ποδοσφαιριστή.

Ο προπονητής μου έδωσε ελευθερία στον αγώνα με την Μπέτις και ένιωσα πολύ καλά. Αγωνιζόμουν στην αριστερή πλευρά αλλά μπορούσα να κινηθώ χωρίς περιορισμούς και αυτό που άρεσε πολύ
».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: