Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Νίκη… Κολοκοτρωνέικη!

Νίκη… κολοκοτρωνέικη!
Με ώθηση από τη νέα ονομασία του γηπέδου του σε «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-1 του Πανιωνίου και προσπέρασε τους Νεοσμυρνιώτες, μένοντας στη δεύτερη θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ. Ο Ντε Μπλάσις στο πρώτο λεπτό και ο Ουσέρο στο 39’ τα γκολ των νικητών, ενώ μείωσε ο Κολοβός στο 82’ για την ομάδα του Ελευθερόπουλου, η οποία έδειξε για μια ακόμα φορά καλά στοιχεία.



Με κεκτημένη ταχύτητα από την εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο, ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να «τελειώσει» από νωρίς τον Πανιώνιο. Πιο… νωρίς δεν θα μπορούσε να το κάνει, όταν μόλις στο πρώτο λεπτό, ο Ντε Μπλάσις εκμεταλλεύτηκε το άριστο γύρισμα του Φραγκουλάκη και άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια, ο Πανιώνιος κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο όμως αυτό δεν καρποφορούσε.

Λίγο πριν το φινάλε και χωρίς ο Πανιώνιος να αφήνει χώρο στην άμυνά του, ο Αστέρας βρήκε τον τρόπο και έκανε το δεύτερο γκολ. Αυτό είναι θέμα της ποδοσφαιρικής ευφυΐας του Φερνάντο Ουσέρο. Ένα φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή με το εξωτερικό φάλτσο, έφερε το δεύτερο γκολ και έστειλε τον Αστέρα στα αποδυτήρια με δύο γκολ διαφορά.

Το δεύτερο μέρος, βρήκε τον Πανιώνιο να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, να φτάνει σε κάποιες περιπτώσεις, με αξιώσεις την εστία του Φούλοπ, αλλά να μην μπορεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, ο Τσιώλης επέλεξε να «χαλαρώσει» τον ρυθμό, να προσπαθήσει να κυκλοδορήσει την μπάλα και να ροκανίσει το χρόνο που θα του έφερνε ένα ακόμα τρίποντο.

Η οπισθοχώρηση του Αστέρα, δεν άργησε να φέρει αποτελέσματα στον Πανιώνιο. Ο Κολοβός, ο οποίος άλλαξε προς το καλύτερο, την εικόνα της ομάδας του Ελευθερόπουλου, έφτασε στο γκολ, με τον νεαρό άσο. Ένα εξαιρετικό σουτ, έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια στον Φούλοπ και ξαναέβαλε στο παιχνίδι τους Νεοσμυρνιώτες. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε τίποτα και ο Αστέρας πανηγύρισε μια ακόμα νίκη στην Τρίπολη, την έβδομη κατά σειρά, σκαρφαλώνοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.





Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι (73’ Αλβάρεζ), Σανκαρέ, Ουσέρο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις (88’ Μπακασέτας), Γκάμπριελ (70’ Κουρμπέλης).

Στον πάγκο: Μπαντής, Καλαντζής, Καρντάσιο, Έγκον.

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρος, Ρόκας, Ντούνης (46’ Κολοβός), Ρόβας (70’ Κουλουχέρης), Αυλωνίτης, Γουνδουλάκης, Οκόγιε, Σάμαρης (76’ Καμπάνταης), Αραβίδης.

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Κούρντι, Κοντοχρήστος, Γιαννούλης.

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Δημόπουλος (Μακεδονίας), Κουρομπύλια (Καρδίτσας)
Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: