Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Μάντζαρης: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Μάντζαρης: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»
Κανέναν και τίποτα δεν έχει να φοβάται ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά τη νίκη (88-72) επί του Κολοσσού Ρόδου, αναφερόμενος στο εκτός έδρας παιχνίδι για την Ευρωλίγκα κόντρα στη Ζαλγκίρις.

«Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, όπου πήραμε μία διαφορά 10 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο, όμως, χαλαρώσαμε και γι’ αυτό χάσαμε. Μπήκαμε πιο σοβαρά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου πήραμε μία διαφορά 13-15 πόντων, την οποία διατηρήσαμε μέχρι το τέλος, εκτός από κάποια νεκρά διαστήματα που είχαμε», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στα συχνά ταξίδια του Ολυμπιακού:

«Έχουμε πολλά ταξίδια δυστυχώς και αυτό σημαίνει κούραση, τόσο σωματική όσο και πνευματική. Αλλά είμαστε 12 ισάξια άτομα στην ομάδα και ο κόουτς ξέρει πώς να μας διαχειριστεί. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε, όπως στα τελευταία παιχνίδια και ειδικά την άμυνα που παίζουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Είναι δύσκολο μετά πολλά ταξίδια αλλά πρέπει να το συνηθίσεις αυτό και να αντέχεις στην πίεση, γιατί στον Ολυμπιακό είσαι αναγκασμένος να ζεις με αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: