Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ψάχνει δικαιολογίες ο Μουρίνιο!!

Ψάχνει δικαιολογίες ο Μουρίνιο
Στο αγωνιστικό πρόγραμμα του ισπανικού πρωταθλήματος και στη διαιτησία έριξε το φταίξιμο για την ήττα με 1-0 από την Μπέτις ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ένα γκολ του Μπενιάτ στο 17ο λεπτό στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» ανάγκασε την Ρεάλ Μαδρίτης στην τρίτη της φετινή ήττα στην Primera Division.

Ο Μουρίνιο διαμαρτύρεται για το μικρό χρόνο που είχε η ομάδα του να ξεκουραστεί μετά των αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι την Τετάρτη στο Champions League και φτιάχνει σενάρια συνομωσίας με το μυαλό του σε βάρος των «μερένχες».

Η Μπαρτσελόνα που είχε μακρύ ταξίδι στη Μόσχα την Τρίτη αγωνίζεται σήμερα Κυριακή με τη Λεβάντε, έχει την ευκαιρία με νίκη να μεγαλώσει και άλλο τη διαφορά με τη «βασίλισσα» στους 11 βαθμούς.

«Προσπαθώ να είμαι δίκαιος και αντικειμενικός και να μη ρίχνω το φταίξιμο σε δικαιολογίες ή σε κάτι άλλο όταν χάνω.
Προφανώς μια ομάδα που έχει παίξει Τετάρτη δεν μπορεί να παίξει Σάββατο.

Σίγουρα υπάρχουν ομάδες που έχουν το έλεγχο του αγωνιστικού προγράμματος που εμείς δεν έχουμε, αλλά επειδή μιλάμε για κορυφαίο επίπεδο και πρέπει να δείξουμε σκληράδα, φιλοδοξία και ενωμένο πνεύμα.

Ένας παίκτης στα 23 ή στα 24 μπορεί να αγωνίζεται δύο φορές σε τέσσερις μέρες. Για άλλη μια φορά επειδή είμαι ο μόνος που μιλάει , εγώ θα είμαι ο κακός.

Όταν κερδίζουμε , κερδίζουμε όλοι και όταν χάνουμε φταίει ο προπονητής. Γιατί είναι δικό μου φταίξιμο;

Είναι πιθανό να τερματίσουμε 11,13 ή 9 βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα. Το πρωτάθλημα πάντως έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του και πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Δεν μπορώ να εστιάσω την προσοχή μου μόνο σε μια διοργάνωση
», τόνισε ο Special One.

Η Ρεάλ διαμαρτύρεται για ένα γκολ του Καρίμ Μπενζεμά που ακυρώθηκε ως οφσάιντ και για μια φάση που δεν της καταλογίστηκε ένα πέναλτι.

«Ο διαιτητής έκανε λάθος και στο γκολ του Μπενζεμά αλλά και στη φάση που δε μας έδωσε πέναλτι.

Αλλά η Μπέτις αξίζει το σεβασμό μου καθώς μας κόντραρε στα ίσα.

Μετά από μια εβδομάδα δύσκολη και κάποια προβλήματα, οι φίλαθλοι της Μπέτις βοήθησαν την ομάδα τους να φτάσει στη νίκη.

Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες της Μπέτις καθώς τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν πνεύμα αυτοθυσίας
», συμπλήρωσε ο Μουρίνιο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: