Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Μπόγιαν: «Θα μας δώσει ώθηση…!»

Μπόγιαν: «Θα μας δώσει ώθηση…»
Την πίστη ότι η Μίλαν μπορεί να εμφανίσει το καλύτερό της πρόσωπο και να πάρει τη νίκη στο αποψινό ντέρμπι με την Γιουβέντους εξέφρασε ο Μπόγιαν Κρκιτς, μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport». Ο Ισπανός είναι πιθανό να ξεκινήσει στην επίθεση των «ροσονέρι», διεκδικώντας μία θέση μαζί με τους Ρομπίνιο, Πατσίνι, Ελ Σαράουι και Μπόατενγκ.

«Παλέψαμε για να πάρουμε τη ισοπαλία με τη Νάπολι και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Champions League, έτσι η αυτοπεποίθησή μας έχει βελτιωθεί. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Η αλήθεια είναι ότι κάθε παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για εμάς να ανέβουμε στον βαθμολογικό πίνακα, όμως αν κερδίσουμε τη Γιουβέντους θα μας δώσει τεράστια ώθηση», ανέφερε αρχικά ο διεθνής χαφ και πρόσθεσε:

«Η Γιουβέντους είναι η δυνατή ως ομάδας και ως προσωπικότητες, αλλά έχουμε και εμείς σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Θα παίξουμε μπροστά στους οπαδούς μας και θα κάνουμε τα πάντα για τη Μίλαν. Χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά, αλλά γνωρίζουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το ματς. Πρέπει να επικεντρωθούμε στη διατήρηση της κατοχής της ομάδας. Όλα εξαρτώνται από εμάς».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: