Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

«Από τις καλύτερες ομάδες η Φιορεντίνα»

«Από τις καλύτερες ομάδες η Φιορεντίνα»
Η Φιορεντίνα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ιταλία σύμφωνα με τον προπονητή της Τορίνο, Τζιανπιέρο Βεντούρα. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται σήμερα το απόγευμα και οι «βιόλα» με πέντε συνεχείς νίκες έχουν ανεβεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

«Αυτή τη στιγμή η Φιορεντίνα είναι από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ιταλία, υστερεί μόνο σε σχέση με τη Γιουβέντους», τόνισε ο Βεντούρα.

«Πέτυχαν 11 γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα και έπαιξαν φανταστικό ποδόσφαιρο. Βρίσκονται σε σπουδαία φόρμα και πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να κερδίσουμε», σημείωσε ο 64χρονος τεχνικός.

Κεντρικό πρόσωπο του σημερινού αγώνα ο Αλέσιο Τσέρτσι, ο οποίος αγωνίζεται στην Τορίνο με τη μορφή του δανεισμού από τους «βιόλα», από το περασμένο καλοκαίρι.

«Δεν ήταν σε πολύ κατάσταση όταν ήρθε σε εμάς αλλά με την πάροδο του χρόνου έχει βελτιώσει πολύ το ταλέντο του. Είναι πολύ σημαντικός για αυτόν ο αγώνας και εμείς είναι αναγκαίο να μείνουμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι», σχολίασε για τον Ιταλό εξτρέμ ο Βεντούρα.

Η Τορίνο προέρχεται από την ήττα τη Δευτέρα το βράδυ και έχει μπροστά της ένα δύσκολο πρόγραμμα.

«Μετά τον αγώνα με τη Φιορεντίνα, ακολουθεί το παιχνίδι με τη Γιουβέντους και αυτό με τη Μίλαν που δείχνει να βρίσκει τον εαυτό της. Δεν είναι καθόλου εύκολα παιχνίδια αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας να πάρουμε κάποιους βαθμούς».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: