Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Γκαλέτι: «Να γυρίσω στον Ολυμπιακό…»

Γκαλέτι: «Να γυρίσω στον Ολυμπιακό…»
Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό και την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του. Ο Αργεντινός άσος, σε συνέντευξή του στη «Real», εκφράζει την ελπίδα του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα και στους «ερυθρόλευκους» και αναφέρεται στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

«Ελπίζω πως κάποια μέρα θα γυρίσω και θα παίξω με τη φανέλα του Ολυμπιακού και το νούμερο 7 στην πλάτη», τονίζει και προσθέτει: «Αισθάνομαι πολύ μεγάλη αγάπη για όλο τον κόσμο στην Ελλάδα. Η μικρότερη κόρη μου είναι Ελληνίδα, αφού γεννήθηκε εκεί. Στην Ελλάδα έζησα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου».

Ο Γκαλέτι, μιλώντας, για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όταν υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού (δότης ήταν ο πατέρας του), εξηγεί ότι: «Αυτό που πέρασα με έκανε να καταλάβω ότι η υγεία είναι το πιο πολύτιμο αγαθό. Τώρα αισθάνομαι πραγματικά πλούσιος. Ειλικρινά δε πίστεψα ούτε μια στιγμή ότι δεν θα τα κατάφερνα. Πάντα μέσα μου έλεγα ότι θα γυρίσω στα γήπεδα και θα παίξω ποδόσφαιρο. Ήμουν πάντα αισιόδοξος. Έτσι είμαι στη ζωή. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που αισθάνομαι ότι είμαι πολύ κοντά στο τέλος αυτής της δύσκολης διαδρομής και κοντά στο να παίξω ξανά ποδόσφαιρο».

Ο ίδιος τονίζει ότι, όπως του λένε και οι γιατροί είναι κοντά στο να παίξει ξανά: «Εφόσον όλα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά και μετά τις πρώτες προπονήσεις που ήδη κάνω, θα μπορέσω κάποια στιγμή να παίξω ξανά. Ίσως τον Ιανουάριο να είμαι σε θέση να το κάνω, θα δούμε».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: